HaloNorgeLAN - 2006

VIKTIG:
Som dere sikkert har lagt merke til har vi nå over 70 påmeldte til det kommende LANet. Dette er ikke annet enn fantastisk bra, og en ny rekord i Norge. Allikevel fører det med seg et plassproblem. Jeg har nå finregnet litt, og vi har funnet ut at vi har plass til 70 spillere med utstyr. De som er nr. 71 og oppover er derfor ikke garantert plass til eget utstyr. Dette betyr derimot ikke at dere skal bli hjemme - vi har mulighet til å ha så mye som 128 spillere med i turneringa, og de uten eget utstyr må da kun stille med gamepad selv.

De som skal ha med eget utstyr (alle med reg. nr. 70 eller lavere) har ansvar for å ha med TV, Xbox, Halo 2 og nettverkskabel. Hvis dere har problem med å få med dere TVer, så må dere ta kontakt på forumet og finne noen som kan ta med en TV til dere. Alle spørsmål ellers kan rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

Som mange kanskje har sett på forumet, så blir det HaloNorgeLAN 2006 fra 17. til 19. November. LANet arrangeres i samarbeid med Microsoft Norge, og vi satser på å få til det største LANet i konsollnorges historie.

LANet vil denne gangen også bli et langt mer turneringsrettet LAN. Det betyr ikke at du ikke kan komme bare for å ha det gøy og chille med alle personene du har møtt på LIVE, men det betyr at vi denne gangen blir en langt mer profesjonell og seriøs turnering. Det blir også premier, men disse blir annonsert på et senere tidspunkt.

I disse turneringene skal Norges beste Halo 2 FFA-spiller samt Norges beste 4on4-lag kåres. Tror du at du er best i Norge? Vil du ha en helg du snakker om i månedsvis? Da melder du deg på HaloNorgeLAN 2006!

 

For mer informasjon, så kan du klikke linkene i menyen til venstre. Hvis det er spørsmål kan de tas i forumet. Følg også med på denne siden for eventuelle oppdateringer i tiden fremover.

Kommende arrangementer

Ingen hendelser