Follo LAN - 2010

Hva?

Et tre dagers LAN i helgen 8. til 10. oktober 2010. LANet er åpent for både PC- og konsollspillere, og HaloNorge har ansvar for å arrangere konsollturneringen i Halo: Reach, som du kan lede mer om nedenfor.

Pris: 250 kroner
Det er plass til: 100 personer
Påmelding: på Follo LAN sine nettsider
Mer informasjon: på Follo LAN sine nettsider

Prinsippet om "førstemann til mølla" gjelder, og plassene forsvinner raskt. Det er derfor viktig at du bestiller raskt for å være sikret plass. Dørene åpner klokken 20:00 på fredag, og stenger klokken 13:00 på søndag.

Hvor?

Haugjordet Ungdomsskole, Ski. Addressen er Vevelstadveien 25, 1405 Langhus. Omtrent 20 minutters kjøretur fra Oslo sentrum i sørgåene retning på E6.


View Larger Map

Hvorfor?

Dette LANet kan potensielt bli det største konsollarrangementet på flere år, forutsatt at nok spiller melder seg på. Dessuten kommer vi til å holde norges første Halo: Reach-turnering på LAN. Her kan du se om alt du har øvet på "online" duger i en mer kompetitiv setting.

Dessuten er LANs av denne typen i høy grad sosiale arrangementer. Selv om du ikke skal delta i turneringen er det gode grunner til å komme. Arrangementet skal være sosialt, og tidligere erfaringer tilsier at alle har det gøy uansett. Mange som kommer uten å egentlig skulle spille i turneringen lager som oftest lag og spiller for morro skyld

Turnering i Halo: Reach

Premier

Foreløpig har vi fått tak i følgende premier:

FFA-turneringen
1. plass: Xbox 360 wireless controller m/Halo: Reach-design.

2on2-turneringen
1. plass: 2x 12 måneders Xbox LIVE abonnement, 2x Halo: Reach t-skjorter, 2x 2100 Microsoft points
2. plass: 2x Halo: Reach t-skjorter, 2x 2100 Microsoft points
3. plass: 1x 2100 Microsoft points, 1x Microsoft trådløs laptopmus

Det blir også utdeling av Halo: Reach-keychains. Forhåpentligvis har vi nok til alle, men hvis ikke vil de som kommer lengst i 2on2-turneringen komme foran i køen.
 

Turneringsoppsett

På grunn av at Halo: Reach fortsatt er forholdsvis nytt har de oppsett og regler nødvendigvis måttet komme litt sent. Gametypes og baner er imildertid nå så godt som klart. Mer allikevel at det kan komme endringer på enkelte områder. Der det kan komme endringer har vi markert det med en *.

Når det gjelder hovedtrekkene, så spilles det først en FFA-turnering. De fire beste spillerne i hver runde går videre, og i finalen blir det spilt 3 games med sammenlagte kills/assists/deaths. Plasseringen til spillerne i FFA-turneringen brukes som seeding i 2on2-turneringen. Braketten som blir brukt i 2on2 er en såkalt double elimination-brakett. De generelle reglene på denne siden (MLGs generelle regler) gjelde så langt de passer.

Maps og gametypes for FFA-turneringen

Map: MLG Zealot FFA (klikk for å laste ned)
Gametype: MLG FFA (klikk for å laste ned)

Maps og gametypes for 2on2-turneringen

Gametype: MLG Team Slayer 1.1 (nedlastning | beskrivelse)

Maps:
- MLG Zealot 1.1 (nedlastning | beskrivelse)
- MLG Reflection 1.1 (nedlastning | beskrivelse)
- MLG Sanctuary 1.1 (nedlastning | beskrivelse)

 

Diskutèr

Følgende forumtråd er opprettet for diskusjon av LANet:

{jfusion_discuss 4310}

Kommende arrangementer

Ingen hendelser