Belgkast

Forrige onsdag ga vi dere den første delen av vår gjennomgang av alle flerspillerbrettene som kommer i høstens Halo: Master Chief Cllection. Nå er det klart for den andre og siste delen, hvor vi går gjennom brettene i Halo 3 og 4. Undertegnede har fortsatt med seg Nikolai "Wakka" Lien og Jonas "Secture" Maaren i panelet, den uoffisielle listen over brett (med bilder) som vi benyttet oss av under denne podcast finner dere fremdeles på imgur.com.

Belgkasten kan dere lytt til rett nedenfor, eller dere kan laste den ned ved å klikke her (høyreklikk -> lagre mål som). Abboner også gjerne på HaloNorge Belgkast via RSS eller iTunes.


{jfusion_discuss 5360}

Etter halvannet års stillhet er det duket for en ny episode av HaloNorge Belgkast (vårt forsøk på å oversette "podcast" til norsk, red.anm.). Undertegnede har med seg Nikolai "Wakka" Lien og Jonas "Secture" Maaren, og sammen diskuterer vi oss gjennom alle de over 90 flerspillerbrettene fra de fire spillene som kommer i pakken Halo: Master Chief Collection - Halo 1, 2, 3, og 4.

Fordi det tok nesten tre timer å snakke seg gjennom alle brettene har vi imidlertid delt Belgkasten i to. I denne første delen diskuterer panelet litt generelt rundt Master Chief Collection før det går løs på (de mange) brettene i Halo 1 og 2. Neste del, som vil bli lagt ut om omtrent en ukes tid, tar for seg brettene i Halo 3 og 4.

Den uoffisielle listen over brett (med bilder) som vi benyttet oss av under denne podcast finner dere på imgur.com.

Belgkasten kan dere lytt til rett nedenfor, eller dere kan laste den ned ved å klikke her (høyreklikk -> lagre mål som). Abboner også gjerne på HaloNorge Belgkast via RSS eller iTunes.


{jfusion_discuss 5360}

Undertegnede og Magnus "Scummy" Valebjørg har de siste par dagene spilt gjennom første episode av Spartan Ops-modusen på Halo 4, og har derfor våget oss ut på en aldri så liten anmeldelse. Siden skriving på en artikkel er noe upraktisk valgte vi å gjøre anmeldelsen om til en podcast (på HaloNorge-terminologi kjent som "Belgkast"). I tillegg til å snakke om Spartan Ops får vi også høre litt om hva Scummy tenker om kampanjen, samt begges syn på den heftige bruken av "Google Translate"-norsk rundt om i Halo 4.*
 


*) Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at vi synes oversettelsene er minst like uheldige som vårt forsøk på å oversette "podcast" med "Belgkast". Kanskje det er her inspirasjonen kommer fra?

E3 logoHaloNorge Belgkast er tilbake med et smell! Denne gangen diskuterer Øby, CryniX og Seimann den kommende E3-messen, hvor Halo 4 skal vises frem. Både kampanjen, "Spartan Ops" og flerspillerdelen er tema i denne 25 minutter lange sendingen. Vi håper også at alle andre bidrar med sine spekulasjoner på forumet.

Selve pressekonferanen følger du enten på nettet (for eksempel via YouTube), eller på din Xbox 360.


{jfusion_discuss 4932}

I denne episoden av HaloNorge Belgkast konsentrerer vi oss om achievements og challenges i Halo Reach. I "studio" hadde jeg med meg Ola "BumpoMan" Eriksrud som, slik som meg selv, er en aktiv achievement jeger. Denne episoden er for deg som trenger litt hjelp og tips til hvordan man utfører de forskjellige achievementsene, vi går igjennom hvordan vi fullførte de forskjellige achievementsene.

Challenges er noe som ble introdusert med Halo Reach og vi deler også våre tips og metoder for å komme oss igjennom de forskjellige type challenges. Hvis du sitter med noen ekstra tips eller bare vil dele historien om hvordan du tok de enkelte achievementsene så må du ikke nøle med å poste dette på forumet. Da gjenstår det vare å ønske dere alle en god lytt!


{jfusion_discuss 4586}

I sammenheng med å teste ut det nye opptakssystemet til HaloNorge Belgkast tok vi oss en prat med Seimann, en av hovedarrangørene av LaG: Second Wave, om hva som skal til for å organisere et LAN. Master sjefen Øby lurer også i bakgrunnen av podcasten og kommer med innspill og erfaringer han selv har gjort. Hvor begynner man når man har lyst til å lage et LAN, hva må man tenke på?

Seimann forklarer hva han selv og de andre i LaG la vekt på når de arrangerer sine LAN. Hvis du skal arrangere et LAN, men vet ikke helt hvordan du skal få det til håper vi at dette belgkastet vil hjelpe deg og du må for all del ikke nøle med å søke støtte fra HaloNorge hvis det er noe du trenger hjelp med. Da gjenstår det bare å ønske dere alle god lytt!


{jfusion_discuss 4549}

HaloNorge tok turen til midnattslanseringen av Halo: Reach hos Spaceworld Storgata i Oslo. Utenfor ventet omtrent 90 fans, og enkelte hadde ventet så mye som 6 timer. Med så mange oppmøtte var det mange som ikke fikk med seg den eksklusive Halo: Reach-genseren som ble delt ut til de 50 første. Allikevel var det ingen som rynket på nesen av den grunn - det var spillet folk ville ha.Når vi først var på plass, så laget vi også en liten mini-belgkast med inntrykk fra køen. God lytt!


{jfusion_discuss 4375}

Vi slenger ut en ny episode av HaloNorge Belgkast for å begynne nedtellingen til Halo: Reach, så i den anledningen satt ScUmMy og Øby seg ned og pratet litt rundt Reach. Meningen var å snakke mest mulig rundt campaign, men det viste seg vanskelig å holde seg borte fra alt det andre Reach kommer til å tilby. God lytt!

Hvis du ønsker å være gjesteprogamleder/gjest på HaloNorge Belgkast må du ikke nøle med å ta kontakt! Post gjerne på forumet med saker du ønsker å ha med, hvis ikke så er du hjertelig velkommen til å sende en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller ta kontakt via forum eller Xbox Live. (GT: BandPhantom V)


{jfusion_discuss 4281}

Etter en lang pause er HaloNorge Belgkast tilbake med en ny podcast. I anledning LaG: First Wave tok vi turen til Moss for å sjekke stemningen og følge 2on2-turneringen som gikk under LANet. Vi tok oss en prat med arrangør om det å arrangere et slikt LAN og vi snakket med Druegutta om deres seier i turneringen.

God lytt og hvis du har noe du gjerne vil at skal komme med i Belgkast eller gi oss ris/ros, så må du ikke nøle med å sende en mail til oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi må også opplyse om at vi har endret vår adresse for RSS-feed på Belgkast, så hvis du følger oss via RSS eller iTunes så må du oppdatere dette.


HBO har nevnt flere ganger om folk som bygger sine egne Master Chief-kostymer, men aldri har vi hørt om en nordmann som gjør dette. Inntil nå! Joakim Asbjørnslett Ysland har nemlig begitt seg ut på nettopp et slikt prosjekt. Han skal bygge sin egen Master Chief. Først og fremst hjelmen og en Assault Rifle, men det er fortsatt imponerende at noen er villige til å forsøke. Belgkast slo på tråden og fikk intervju med "draktbyggeren".

Dere kan høre Belgkastet ved å trykke på knappen under. For dere som bruker iTunes, så vil den komme automatisk hvis dere har husket å oppdatere URLen. Følg også spent med videre på draktbyggingen på Workloggen til Amento. (Diskusjon.no) God lytt! Husk også på konkurransen vår, lag en ny introvignet til Belgkast og vinn noen fine premier! Send deres forslag til intro til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.