Hjem
I det siste har det vært mange spørsmål rundt endel triks og våpenglitcher i Halo 2. Hvis du noen gang har undret deg over hvordan du i huleste døde så fort, har vi svaret. Vi demonstrerer via film og en skreven guide triksene som gjør deg til en bedre halospiller!


For å demonstrere disse triksene best mulig for dere, har vi laget en liten film som viser alle triksene i aksjon og ekte bilder. Filmen finner dere her, og det anbefales at dere laster ned den hvis dere vil lære triksene. Alle disse triksene er lovlige i turneringer, i motsetning til f.eks. Carbine-glitchen.

1. Først ut har vi et veldig lite dødelig triks, men som allikevel er meget nyttig. «XYY» er en hurtigere reload, hvor du trykker, derav navnet, X for å reloade og så Y to ganger, i det magasinet treffer geværet. Fungerer med alle våpen.


2. «BXB» er et av de to såkalte dobbeltslagene. Et dobbeltslag er to slag som er linket sammen i en serie. «BXB» utføres, også her av navnet, ved å slå med B, trykke på X og slå engang til. Når man trykker på X i mellom kommer det andre slaget raskere. Fungerer med alle våpen.

3. Det andre dobbeltslaget heter «BYB» og utføres vet at man slår først med det våpenet man har fremme, for å så bytte til sekundervåpenet ved å trykke på Y, og slå om igjen med det våpenet du nå har i hendene. Dette krever jo selvsagt at man har to våpen. Det kan lønne seg å rygge i mellom det første og andre slaget, slik at du får et «boosted» slag. De skader nemlig mer. Fungerer med alle våpen.

4. Det mest fryktede trikset av dem alle - trikset som får flest til å lure på: Hva i huleste skjedde der? - er «BXR». Trikset kan går ut på at du slår en person, trykker på X og skyter personen i hodet. Hvis en får til dette, dreper dette trikset momentant og raskt. X-knappen gjør at man kan skyte nesten direkte etter at man har slått. Trikset krever at man har fullt magasin. Et godt tips er å slå på ny rett etter at du har skutt, i tilfelle du ikke treffer vedkommende i hodet. Fungerer dødelig med BR og Carbine.


5. Det vanskeligste trikset av dem alle er «RRX». Dette trikset fungerer bare med BR, og går ut på at man kan skyte to burst på tiden av en – et dobbeltskudd med andre ord. For å få det til må man trykke 2 ganger på R og så på X. Dette trikset krever god timing, og ulempen ved det er at BR'en lades etter du har tatt trikset. «RRX» gjør det mulig å ta en 4 shots kill med BR, til tiden av 3 shots.


Dette var 5 «pro-triks» som vi håper kommer til nytte, og gjør det til en mer dødelig halospiller. Hvis du ikke helt får til noen av triksene, så kan du spørre om hjelp i vårt forum her.