Hjem
Den Norske klanen, med det ikke fullt så Norske navnet 3sTyle, vant for et par uker siden NannestadLANets 4on4 og FFA-turneringer, og i den anledning har jeg vanlgt å intervjue et par av klanens medlemmer; elluzioN og Wakka. Les videre for hele intervjuet.

HaloNorge: Først og fremst må dere presentere der - hvem er dere?
Wakka: Jeg heter Nikolai William Lien, er 16 år og går på Oppegård Videregående
Elluzion: Jeg er da Christian Biltvedt, 16 år fra Oppegård

HaloNorge
: I FFAen dominerte 3sTyle ganske bra, og etter FFAen ble der seedet som lag nr. 1. I tilegg vant jo også Elluzion FFAen. Har du noen kommentar til det?
Elluzion: Der ser dere, Der ser du Wakka!.

HaloNorge: I de kampene som ledet opp til finalen ble dere slått ned i Lower Bracket av TS og hadde en hard kamp mot SMX. Hva var det som gjorde at der spilte såpass tilfeldig i de innledende rundene?
Wakka: Vi spilte rett og slett dårlig. Teamworket sugde på mange av de kampene.
Elluzion: Og så hadde vi ikke hatt en eneste scrim på over en måned - vi var rett og slett ute av trening.
HaloNorge: Dere gikk jo også kanskje inn med en tro om at dere skulle vinne greit?
Wakka: Det var nok mange som forventet det, ja, og derfor hadde vi også en 'attitude' om det samme, noe som straffet seg

HaloNorge: I gamet hvor dere ble slått ned i Lower Bracket av TS spilte der en nærmest legendarisk runde Lockout Team Slayer, der dere bare tapte med 2 kills til slutt, etter å ha ligget under med nesten 20 halvveis.
Wakka: Jau, vi ble virkelig eid i begynnelsen, og de tvang spawns i nede blå/lift. Der fikk de snipa oss, og vi var rett og slett lite kreative.
Elluzion: Vi ble rett og slett bare sittende og gjorde ingenting. Teamplayet fungerte absolutt ikke.
Wakka: Det hele snudde jo når jeg fikk drept han som snipa på Top BR. Av de 8-10 kulene som var igjen, traff alle, og vi fikk brått låst dem, og de fikk dårlige spawns. Desverre endte gamet 50-48 til TS, noe som sendte oss ned i Lower Bracket.
Elluzion: Jeg tror egentlig vi bare hadde godt av det, for vi hadde null teamplay i den matchen. Vi trengte rett og slett øving.

HaloNorge: Etter å ha spilt et par greie kamper mot Rainiac og 7th Sense møtte dere kameratene ders i SMX, en klan som også er fra Oppegård. Etter en utrolig spennende Neutral Bomb Midship, og en Oddball-match der dere vaklet litt, tok dere dere sammen og vant. Hvordan var det å møte slik motstand hos folk dere kjenner så godt?
Wakka: Vi hadde nok ikke trodd at de skulle gjøre det så bra. Men, vi var klar over at når Netcool blir nervøs, gjør han helt syke ting. Han spiller alltid mye bedre under press.
Elluzion: IcelandicMafia løftet jo også laget mye med sin sniping på Lockout ball for eksempel. Han tok ut hele laget nesten alene tre ganger.

HaloNorge: Når dere så skulle møte TS i finalen, hvordan synes dere det gikk?
Wakka: Det gikk jo greit, men de hadde utrolig flaks med hillen i det første gamet.
Elluzion: Vi ble jo også passive på slutten istede for å hoppe inn og få de siste få sekundene. Vi var rett og sledd for redde får å dø.
Wakka: Etter det første gamet spilte vi mye bedre, og tok to raske games som vi vant med god margin.
HaloNorge: Hvordan føltes det da å få den avgjørende kampen som en Team Slayer på Lockout?
Wakka: Det var så deilig å endelig kunne ta hevn på den gametypen. Hevn var vel det som drev oss, og vi spilte jo hundre ganger bedre i det gamet enn i det forrige.
Elluzion: Ja, teamworket var mer som vanlig, og ikke bare random løping omkring.
Wakka: Det var dessuten deilig å kunne vippe Zpike ned fra sin posisjon som "vinner av alle Halo 2-turneringer i Norge".

HaloNorge: Men, sånn generelt, hvordan likte dere LANet?
Elluzion: Lanet var utrolig fett. LAN er vel det eneste som virkelig gjør Halo 2 bra
Wakka: Det var jo litt kjipt at Zpike gikk rundt og delte ut taktikkene våre, hehe
Elluzion: Ja, haha, han gikk rundt og sa ting sm "Ellu kommer til å gå dit", "pass dere der" og så videre. Utrolig latterlig og morsomt.
Wakka: Seeding-systemet ditt var heller ikke hundre prosent
HaloNorge: Må nok ta litt selvkritikk der ja, men vi kan alle forbedre oss.

HaloNorge: Jeg hørte rykter om at du er ferdig med Halo 2 Elluzion. Kan du utdype det?
Elluzion: Det er et dødt spill, rett og slett. Alt for få seriøse klaner som spiller aktivt, og en totalt mangel på europeiske LAN-turneringer. Dessuten liker jeg ikke at gud og hvermann skal ha masse forventninger nå som man har vunnet en turnering. Jeg orker bare ikke whining fra diverse 'kids' som maser.
HaloNorge: Og, hva har du tenkt å drive med nå?
Elluzion: Jeg skal bli en skolepr0

HaloNorge: For å gå til et helt annet tema, og snakke om dere i 3sTyle/UniQue som kommer til å fortsette å spille - hva går denne sponsorkontrakten ut på?
Wakka: Foreløpig egentlig ingenting. Hvis det blir noen europeiske LAN-turneringer vil vi dog antagelig få betalt reise dit.

HaloNorge: Takk for at dere tok dere tid til å svare på noen spørsmål til tross for øving til prøver og andre viktige ting, og (forhåpentligvis) snakkes vi senere!