Hjem
Etter omtrent en ukes intensivt arbeid, og kanskje så mye som 50 timers arbeidsinnsats fra flere har vi endelig nådd målet. Du som kommer inn her nå er kanskje videresendt fra vår gamle side. Eller, kanskje du tastet inn www.HaloNorge.com og brått kom til noe som virket litt ukjent. Frykt ikke - du er på rett plass! 'Les mer' for å få vite litt om alle de forandringene den nye versjonen byr på.

NB! Alle må registrere seg på nytt, siden brukerne ikke ble overført fra den gamle siden. (Forumet er selvfølgelig uberørt av dette, om noen skulle lure)

Først og fremst, så har siden fått hundrevis av nye funksjoner og forbedringer under skallet. Dette inkluderer blant annet langt bedre sikkerhet (den gamle siden var hackbar på 5 minutter om noen hadde orket), bedre administrasjon og raskere kode. Koden er her også mer ryddig, i tilegg til at jeg nå har fult ut dokumentert alle endringer. Men, nå til det interessante: Hva er virkelig nytt?

En viktig nyhet er at vi har fått vår egen webshop. Den kan du nå ved å klikke "Sjappe" i menyen. Foreløbig er det bare en sticker der, men ved å svare på denne tråden i forumet kan du være med på å foreslå nye produkter og annet.

En litt kjipere nyhet er det faktum at vi ikke har fått overført brukerene fra den forrige siden. Det er ikke så mye vi kan gjøre med det, siden deg gamle siden kjører et gjennomhacka og -blam-a script. Men, det er heller ikke værre enn å registrere seg på nytt. (Forumet er selvfølgelig ikke påvirket av dette).

Nok en nyhet er integreringen av ClanBase.HaloNorge.com i den nye siden. Fra og med neste cup vil vi bruke et nytt system som er integrert fullstendig i vår nye portal. Vi får nå også bedre lagadministrasjon og støtte for både klan- og enkeltspiller-turneringer. Siden systemet opprinnelig er laget for å administrere LANs vil det derfor fra nå av være mulig å melde seg på fremtidige LAN direkte fra siden, og til og med velge sitteplass og bestille pizza via scriptet.

De øvrige tingene er overført fra HaloNorge v2, og alt er pusset opp. En god del moduler/blokker på forsiden og andre steder er lagt til, og samtlige deler av siden er forbedret på ett eller annet vis.

Med de nye toppsakene øverst vil dere også fra nå av (forhåpentligvis) se flere lange artikler, intervjuer og lignende. Og, det glemte jeg nesten, med de nye siden er nå Zlimy og Pronin tatt offisielt med i teamet.

Håper dere, som jeg, liker de nye funksjonene, og at dere vil fortsette å 'henge' på Norges Halo-side nummer 1

{moscomment}