Hjem

Artikkelindeks

Spillere i hele verden venter spent på det siste kapittelet i Halo-triologien, og om under tre døgn kan spillerne fullføre kampen. Vi har tjuvstartet litt, og har allerede spilt gjennom det etterlengtede spillet, og vi kan nå gi dere en gjennomgang av hva du kan vente deg når du legger DVDen i Xboxen din om kun få timer. Les videre for hele anmeldelsen og en eksklusiv Belgkast med opptak fra gjennomspillinga.

 

Belgkast fra fronten

Takket være Scummy og hans fancy nye opptaker, så fikk vi også tatt opp litt lyd fra testingen, der vi forteller litt om våre førsteinntrykk. DSC00063-thumb.jpg I tillegg har Scummy i ettertid laget litt mer materiale angående testingen, som oppsummerer våre opplevelser mens vi sloss oss gjennom Halo 3s kampanjedel.


Denne kan lastes ned ved å klikke her. De av dere som bruker RSS eller iTunes for å laste ned Belgkast-episodene kan bare trykke oppdater for å hente ned siste episode. De som ønsker å abbonere på Belgkasten via RSS eller iTunes kan gjøre dette fra Belgkast-sidene.

Ingen plott-spoilers
Siden de aller, aller fleste ønsker å få spille gjennom spillet uten at plottet er avslørt fra før av, så har vi prøvd å holde artikkelen "spoiler"-fri. De purister som ønsker å ikke vite noe som helst om kampanjen bør nok ikke lese artikkelen, men vi lover at vi ikke skal avsløre noen historie-relaterte ting. Anmeldelsen snakker heller mer genrelt om hva Halo 3 har å tilby, samt hvor bra dette siste kapittelet i spillindustriens største triologi er.