Nyheter
Etter en lang Fredag med spilling på Warlock mot verdens beste Rumble Pit-spillere endte vår Norske representant, ZpiKeY på en kanskje litt skuffende 20. plass etter å ha vært kun et par kills unna videre avansement i sine runder. Vi har sett på turneringen fra innsiden.
Det første gamet var forholdsvis jevn, og spredningen mellom de 6 spillerene var bare på 10 kills. ZpiKeY var bare 3 kills unna videre avansement, men det ville seg liksom ikke - ZpiKey hadde dog hele 16 assists, så det var tydeligvis mye stjeling. De Europeiske spillerene hadde også store problemer, siden serveren lå hos XboxLiveCommish, en xbox stående i USA som skulle sørge for "nøytral host".

Teoretisk sett burde det gitt Amerikanerene en fordel, men Terry 15 er kjent som cheater og gjorde det heller dårlig i sine runder til tross for fordelen av å bo nær hosten. ZpiKeY og Shellmann nevner også at de hadde store problemer med delay og lagg under samtlige games. Stort annet kan man vel heller ikke forvente når man skal arrangere et verdensmesterskap over nett.

Det andre gamet
var litt mindre jevnt, og de tre øverste dro ganske godt i fra den nederste halvdelen. ZpiKeY's kommentar til dette gamet var at han "rett og slett spilte veldig dårlig i det gamet, ikkeno annet og si... hehe". Han synes også at  N3 L3lL1nShOk3r fortjente å vinne, men presiserer at begge de to øverste var veldig gode.

ZpiKeY er heller ikke sikker på om han hadde gjort det bedre om han hadde fått en ny sjangse, men hvis det hadde vært på LAN tror han at han ville gjort det bedre. På spørsmålet om valg av map og settings var bra kommer svaret kontant: "Settingsa var dårlige. Dere vet jo selv hvordan det er å starte med en smg, og warlock er ganske vanskelig når du ikke har BR pga at de som har BR snatcher alle killsene, så og si"

I intervjuet på Xbox.com (som forøvrig påstår at ZpiKeY er fra både Norge og Taiwan), forteller han at han for øyeblikket ikke har noen klan, men det stemmer egentlig ikke helt. Det har seg nemlig slik at VikingsMassacre splittet opp for hort tid siden. ZpiKeY og IBrowz slo seg sammen med TS, Klorin og Ogiwara dro til Unique og Icelandic dro til Killa Hills. Så, vi får se på neste LAN-turnering - GameLAN om samarbeidet med TS vil føre til seier, eller om UniQue sine "underdogs" vil klatre til topps.