Nyheter

I natt ble en ny utgave av nettprogrammet "Inside Xbox" sendt på videoplattformen Mixer. Denne gangen var et drøyt kvarter av programmet reservert for Halo-nyheter, og på den tiden rakk de å avsløre to nyheter samt gi oss nok en sniktitt på de oppdaterte MCC-menyene vi vil få se i løpet av sommeren.

fireteamraven blogbanner

For det første ble det avslørt et nytt arkadespill basert på Halo, med navnet "Fireteam Raven". Det er snakk om en klassisk "rail shooter", der inntil fire spillere kan spille sammen som et lag ODST-soldater. Handlingen er satt til kampene på den første Halo-ringen. Spillet vil bli tilgjengelige i utvalgte arkadehaller i USA i løpet av sommeren, og vil deretter bli solgt til hele verden. Kanskje det kommer et spill til Norge også?

Nattens andre avsløring var detaljene for 2018-sesongen av Halo Championship Series. MLG er med som samrbeidspartner, og den første LAN-turneringen spilles i New Orelans fra 13. til 15. juli. Det blir også avholdt en europeisk LAN-turnering i London 14. til 16. september. Begge turneringer er "global opens", noe som betyr at spiller fra hele verden kan delta.

Til slutt fikk vi også en ny kikk på menyene til Halo MCC, slik de vil se ut etter den kommende storpatchen. Det så ganske likt ut som forrige gang vi fikk en smakebit av dem, men enkelte detaljer har blitt oppdatert.

Halo-delen av Inside Xbox 17. mai 2018 kan du se i reprise her: