Nyheter

Vi ønsker alle nye og veteraner riktig velkommen til årets første online turnering i Halo 4 FFA/4on4.

FFA: HaloNorge arrangerer årets første FFA turnering over to onsdager. Dag 1 er onsdag den 16. januar kl 18:00-21:00, dag 2 er onsdag 23. januar kl 18:00 og slutter da vi står igjen med årets første FFA vinner!

4on4: HaloNorge arrangerer årets første online 4on4 turnering over en hel helg. Dag 1 er lørdag den 2. februar kl 16:00-20:00, dag 2 er søndag den 3. februar. kl 13:00 og vil vare til vi står igjen med årets første 4on4 mestere!
VIKTIG: Hvis det ikke er nok lag til 4on4 turneringen så blir turneringen gjort om til 2on2 istede, det kreves minimum 6 lag.

Her kan du finne regler og gametypes/maps. For og melde deg på FFA/4on4 så må du sende en email med lagnavn og gamertag(s). Det er fult mulig og delta bare i FFA konkuransen hvis det er ønskelig. Hvis dere melder dere på 4on4 turneringen så er dere automatisk påmeldt til FFA turneringen ettersom at FFA turneringen vil gi seed 4on4 turneringen. Påmelding kan gjøres Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

FFA eksempel:

Gamertag: Lilla

4on4 eksempel:

Lagnavn: HaloNorge
Gamertag 1: Rød
Gamertag 2: Blå
Gamertag 3: Gul
Gamertag 4: Grønn

Dette er min siste turnering som HN live administrator, HaloNorge søker en ny HN live administrator. Jeg vil hjelpe til som turneringsassistent de neste turneringene, så vennligst send inn en søknad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du er interessert og forklar litt hvorfor vi skal velge akkurat deg.