Nyheter

Den første ukentlige Halo Bulletinen etter lanseringen av Halo 4 ble lagt ut i natt. Ikke overraskende er hovedfokuset på den svært vellykkede lanseringen denne uka. Blant annet får vi se en rekke bilder fra lanseringsarrangementer verden over, samt lese litt om hvordan det er å se fire års arbeid bli sluppet ut til massene når klokken tikker over midnatt. Som et supplement til all gleden over lanseringen har 343i også lagt med en liten liste med ofte stilte spørsmål i forbindelse med lanseringen. Har du tenkiske problemer med Halo 4 bør du absolutt ta en kikk på denne listen.

Til slutt i Bulletinen avslører 343 detaljene om den første oppdateringen av spillelistene i matchmaking. Hovedforandringen denne gangen er at den gamle klassikere SWAT kommer tilbake. Dessuten kan 343i avsløre at oppdateringene av spillelistene vil komme langt oftere enn tidligere - kanskje så ofte som ukentlig.

En annen nyhet som ble sluppet fra 343i i dag er at Spartan Ops sesong 1, episode 2 vil bli lansert mandag formiddag norsk tid. En kort trailer fra sesong to kan dere se her: