Nyheter

Slottet i LiechtensteinMed bare få dager igjen er det lite nytt om Halo 4 for 343 å avsløre i ukens Halo Bulletin. Men det betyr ikke at ukens bulletin er tynn som ei flis. For det første inneholder bulletinen en liten oppsummering av pressens anmeldelser av Halo 4. Disse er, som vi nevnte i går, overraskende gode. Derfor er det ikke vanskelig å forstå at 343 selv er både takknemmelige og ydmyke i denne bulletinen.

For det andre fortelles det inngående om en noe bisarr Halo-relatert event i Liechtenstein denne uka. Uten noen særlig forvarsel ble det nemlig avholdt et "live action" utendørs teater/film/rollespill med Master Chief, kjørbare Warthogs, utsmykkede slott og store eksplosjoner. Antagelig en stilig opplevelse for de få som var så heldige å bli invitert ned dit. En kort video fra dette kan dere se nederst i denne nyhetssaken.

For det tredje inneholder ukas bulletin en lang liste spørsmål og svar som stilles av mange nå tett opp til lansering. Her får du blant annet svar på spørsmål som: "er det mulig å skru av sprint?" og "hvordan funker installeringen av disk 2?".