Notat/memo
Det er ganske dødt på Halo-nytt, nå som det er E3, så i mangel av noe å skrive om tenkte jeg at en titt på statestikken bak HaloNorge hadde vært en god idè. Det er jo mange stats-horer ute og går her i miljøet. Men, de er kanskje ikke så flittige som MSN searchbot, for deres index-bot har vært innom siden 5500 ganger siden 1. Januar. Det er nesten 36 ganger om dagen!

Mye annet rart kan man også se på tallene vi har i programmet awstats. For eksempel har vi brukt like mye båndbredde hittils i Mai, som i hele forrige måned (3,2 GB). Det ligger ann til ny rekord, med andre ord. Nettleserstatistikken er også litt interessant. Oppgangen til FireFox merkes godt, og 22,8% av våre brukere benytter seg av brannreven. Explorer har fortsatt en god ledelse med sine snaue 70%, og Opera kommer slentrene etter med 6,3%.

Det merkes også at browserene har bokmerkefunksjon, og det er interessant å vite at så mye som over 95% av alle treff til siden kommer fra bokmerker - vi har dermed tilegnet oss en brukermasse av trofaste medlemmer. Men, det betyr også at vi ikke er gode nok til å bli profilert på andre nettsider, og kun snaue 0,7 % av treffene kommer fra søkemotorer, som vanligvis er gode kilder til besøkende.

Når vi er innpå det med netteleser og sånt, så er operativsystem også litt interessant, men dog også en kjedelig statestikk når hele 99,4% bruker Windows, med Mac på annenplass med 0,3%. Utålmodige er de fleste brukerne også, for de fleste besøk, faktisk 60%, varer i 0-30 sekunder (eller ett klikk - dvs. at de ikek klikker seg videre).

Siden har også flest treff på Mandager, selv om det lastes over mest data på Søndager, men aktiviteten er vel generelt jevn i hele uka. Det passer også til det høye snittet poster i forumet, 13,68 poster og 1,5 topicer per dag. Og de er snitt fra forumet ble opprettet kl. 21:55 -  5. Januar 2004. Da er det ikke rart vi har over 6800 innlegg og en ny bruker annenhver dag.

Nyhetsbidrag er det og mange av - 545 i tallet, eller vent... Jeg glemt å telle med denne, så 546 blir det. Det er omtrent like mange sidetreff vi har 02 om natten totalt i løpet av denne måneden. Minst aktive er brukerne rundt klokken 04:00, og det er full fart ca. klokka 16:00 med 2600 treff i denne perioden hittils i Mai.

Er du ikke forvirret og sliten av tall nå, kan du vel gå løs på gamevieweren på Bungie.net eller regne win % og antall matcher spilt. Liker du tall er det ingenting i veien for det, og finner du noe interessant tar vi i mot det meste på adressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.