Notat/memo

Det er veldig lenge siden vi har vært borte fra nettet i så mye som tre døgn. Årsaken er det egentlig lite å være flau over; det er lenge siden vi sist gjorde så store strukturelle oppgraderinger av programvaren som kjører HaloNorge.com. Allikevel må det innrømmes at det har tatt noe lengre tid enn vi forventet - dels på grunn av problemer med webserverne våre, og dels på grunn av problemer med undertegnedes internettilkobling de siste par kritiske dagene.

Etter langt om lenge skal nå imidlertid det meste være på plass. Enkelte småting virker kanskje ikke helt som forventet enda, og noen ting har attpåtil forsvunnet. Fortvil allikvel ikke. I løpet av de nærmeste dagene vil vi få stadig større deler av websiden "på nett". Dessuten vil vi så snart som mulig rulle ut ny funksjonalitet. Det er altså mye å glede seg til i høst, selv sett bort fra Halo 4.

Vi er svært opptatt av å få tilbakemeldinger på de nye nettsidene. Hva synes dere er bra, og hva synes dere er dårlig? Er det noe spesielt dere ønsker dere? Rapporter om feil ("bugs") tas også imot med stor takk! Uansett hva slags tilbakemeldinger du har, så er det bare å bruke kommentarfeltet til denne artikkelen. {jfusion_discuss 4964}