Notat/memo

Audun Hellan har bestemt seg for å trekke seg fra stillingen som HN LIVE adminsitrator her på HaloNorge. Vi takker ham for sitt bidrag til HaloNorge, samtidig som vi søker etter en ny turneringsansvarlig. Det er viktig at stillingen blir besatt, da vi ikke har kapasitet til å arrangere turneringer uten å få på plass en som har hovedansvaret for dette.

Personen vi søker trenger ikke nødvendigvis være en utrolig dyktig spiller, eller en med masse erfaring fra turnerings-spill og administrering, da vi har laget gode guider for å gjennomføre dette. Opplæring vil også bli gitt.

Dette er en stilling som typisk krever innsats i perioder. Mesteparten av tiden skjer det lite, men i turneringshelgene må administrator våre tilgjengelig for å føre resultater, samt dømme i konflikter. Unntaksvis kan dette settes bort, og administrator kan gjerne ha med seg et team for å avlaste seg selv gjennom disse helgene. Det er heller ikke til å stikke under en stol at en i denne stillingen får kontakt med mange spillere fra hele landet, og at man vil nyte respekt som ansvarlig for en av HaloNorges største og mest tradisjonelle enhet.

Den personen vi leter etter er:
- Villig til å gjøre en selvstendig innsats
- Tør å ta upopulære avgjørelser for å opprettholde et regelverk
- Kan ofre litt tid under selve turneringene

Søknadene kan sendes på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Vi håper at mange melder seg. Er vi riktig heldige kan de hende vi får satt sammen et lite team.

PS! Har du et ønske om å bidra til HaloNorge, men kanskje ikke som turneringsansvarlig? Ta i så fall en kikk på denne forumtråden for å lese om andre stillinger vi ønsker å besette.