Notat/memo

I et tidligere innlegg før helga nevnte jeg at forumet mest sannsynlig kom til å komme opp i løpet av helga. Desverre har ikke serverløsningen blitt klar i tide, men det er forventet at den skal være opp i morgen (onsdag).

Vi er smertelig klar over at dette er den lengste nedetiden for forumet siden en tidligere tjensteleverandør totalt fucket opp siden vår en gang i 2004. Jeg går for tiden med en USB-minnebrikke som har alle nødvendige filer for å gjenopplive forumet på meg til en hver tid, så dermed vil forumet kunne komme opp med en gang det nye serveroppsettet blir ferdig.

Som dere sikkert har lagt merke til, så er det flere andre funksjoner enn selve forumet som blir påvirket av denne nedetiden. Spesielt gjelder det registrering av nye brukere, og selvfølgelig HN LIVE, som begge går via forumet. I den sammenheng vil jeg nevne at vi nå har fjernet all informasjon fra HN LIVE, slik at alle lag og spillere begynner med blanke ark. Dette fordi at vi etter testperioden med 2v2 fant et par bugs som ikke kunne 100% rettes uten at tidligere kamper ble slettet.

Når forumet kommer opp igjen vil vi opprette et sett med laddere som vil bli værende ut våren og et stykke inn i sommermånedene. Disse vil være de offisielle HaloNorge-ladderene - det er med andre ord ikke lenger bare snakk om en testing av systemet.