Aktuelle saker

E3 Messen (Electronic Entertainment Expo) er nå ferdig. Messen ble som vanlig holdt i LA Convention center, og for oss som har Xbox 360 innebærer dette at vi har fått muligheten til å kunne laste ned masse nytt "stæsj", som f.eks: Trailere til nye spill som kommer og masse "behind the scenes" opptak.

For oss i HaloNorge er vel den største nyheten fra E3 messen traileren til det siste spillet i trilogien, Halo 3. I forumet har det dukket opp en ny kategori som handler akkurat om dette, og det skal sies at denne delen av forumet ikke har fått være i fred, med 6 topics og 184 replies i skrivende stund, på bare et par dager.

 

Men det er ikke bare nyheten om Halo 3 som har vakt interesse. Jeg har fått tak i ett av våre forummedlemmer Nicolai "Wakka a.k.a ImperfeCt" Lien og stilt han et par spørsmål om saken:

Icelandic: Hva syns du om nyheten om Halo 3?
Wakka: Vel, det var jo ganske gitt at spillet kom, men nytt spill bringer nye spillere og mer konkurranse, og Assault Rifle'n gir håp om at Bungie har innsett noe av feilene i H2 så jeg er ganske happy for nyheten... veldig happy er vel mer riktig!

Icelandic: Men tror du spillet kommer til å ligne mer på Halo:CE enn Halo 2 eller at det blir ett helt "nytt" spill?
Wakka: Jeg tror det blir noe for seg selv, Bungie lager ikke spill etter formel eller ønske, de lager sitt eget spill. Men noe nærmere H1 enn det H2 var, det tror jeg

Icelandic: Noen andre spill du gleder deg til?
Wakka:  Mange, jeg er som kjent en Nintendo fanboy, så Twilight Princess, Red Steel, Super Smash Bros: Brawl, GTA 4, MGS 4, Gears of War og det nye Dance Dance Revolution... disse er vel de som er på toppen av lista mi for tiden!

Icelandic: Takk for din tid og for at du gadd å stille opp på så kort varsel, er det noen du har lyst til å hilse til?
Wakka:  Jeg vil legge til at Mafia kaller andre for Limp fordi han er usikker pga sine egne potens problemer!

Icelandic: Takk, det var alt vi hadde tid for, lykke til med dansingen btw.
Wakka: LOL