Aktuelle saker

Microsoft har vært så snille at de, i tillegg til premiene i helgas 2on2-turnering, har gitt oss noen Halo 5-spill som vi kan dele ut. Det første av disse ønsker vi å gi til den norske Halo-spilleren som kan gi oss den beste grunnen til at nettopp han eller henne fortjener å få spillet av oss.

Send inn ditt svar på spørsmålet: "Hvorfor fortjener DU å få Halo 5" til e-postadressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest søndag 14. november for å være med i konkurransen.

Vi plukker ut den beste begrunnelsen og kårer personen bak den til vinner av et flunkende nytt Halo 5-spill. Vinneren vil bli kontaktet via e-post. Vinnerens begrunnelse vil bli publisert på HaloNorge.

Valget av begrunnelse er helt opp til deg. Her er det med andre ord rom for kreativitet. Fikk du en stor tannlegeregning som gjorde at du måtte prioritere bort å kjøpe spillet? Eller kanskje bikkja di spiste opp din kopi? Eller har du gjort noe for Halo-samfunnet for å fortjene et gratis spill? Kreativitet belønnes!