Aktuelle saker

Vi har tidligere bedt dere om å holde av datoen, og i dag kan vi endelig lette skikkelig på sløret for vår første turnering i Halo: Master Chief Collection. Turneringen arrangeres i samarbeid med House of Nerds, et spill og esportsenter i Oslo som er under etablering. Spillingen vil foregå i midlertidige lokaler i samme bygning som der House of Nerds på nyåret vil åpne.

Turneringen blir avholdt lørdag 15. november fra klokken 12:00. Det primære turneringsspillet vil bli Halo 2: Anniversary, men vi tar også sikte på å arrangere en sideturnering i Halo 1 Classic.

Begge turneringer vil bli spilt som 2on2 Team Slayer, med standard turneringsinnstillinger (MLG). Turneringsformatet er såkalt "double elimination", og lagene i hovedturneringen vil bli seedet gjennom et par raske runder FFA på brettet Lockdown.

Hele arrangementet vil bli streamet og kommentert på twitch.tv/HaloNorge. Link til streamen vil bli publisert på HaloNorges nettsider og på Facebook/Twitter på turneringsdagen. Vi håper allikevel at så mange som mulig tar turen til House of Nerds og bidrar til å demonstrere det vi alle vet; at Halo er tilbake!

Billetter bestilles via arrangementssiden, og det betales i døren. Prisen er kr. 150,- for de som skal delta i turneringen(e), og kr. 50,- for tilskuere.

Se arrangementssiden for mer informasjon og påmelding/billettsalg!

Støtt gjerne også arrangementet ved å vise at du kommer på Facebook.

{jfusion_discuss 5404}