Aktuelle saker

Da er det endelig avgjort at det under turneringen hos eSportArena 7. desember 2013 skal spilles Halo 4, både Free For All (FFA) og 2on2 Team Slayer. Fortsatt befinner vil vi befinne oss i eSportArenas midlertidige lokaler i Oscars Gate 27, Oslo sentrum (like bak slottet). Siden vi denne gangen også har FFA-turnering, er det fritt frem for enkeltspillere å delta. Om ønskelig spleiser vi gjerne "single" FFA-deltakere som også ønsker å spille 2on2, slik at vi får med enda flere lag.

Som sist vil det bli god plass for tilskuere i lokalet, hvor kampene blir vist på storskjerm. Og også denne gangen muligheter for å kjøpe drikke i lokalet. Til dere der hjemme har vi også et tilbud: mange av turneringens kamper streames på nettet via Twitch, på HaloNorges kanal.

Det er ingen formell påmelding til arrangementet, men de som skal delta oppfordres til å indikere dette på arrangementet facebookside. Del gjerne også facebooksiden med dine venner, eller link dem hit til denne nyheten på HaloNorge.
 

Når må jeg være der, og hva skal jeg ta med?

Dørene åpner 7. desember klokken 12:00. Den første timen er det påmelding av lag og spillere, og turneringen vil begynne klokken 13:00 med FFA-turneringen. Når den er ferdigspilt blir det en helt kort pause før vi kjører i gang med 2on2-turneringen. Hvor lenge vi holder på utover kvelden avhenger av antall spillere og lag - vi spiller til vinneren er kåret! Om vi er tidlig ferdig blir det også muligheter for litt "freeplay" utover kvelden.

Alle spillere må ha med følgende:

  • Inngangspenger: 50kr
  • Gamepad
  • Hodetelefoner eller øreplugger (ta gjerne også med Astro Mixamps, om dere har dette)
  • Halo 4 (spillet)

Om du ikke har gamepad eller spillet Halo 4, så er det antagelig fortsatt håp. Vi vil nemlig ha et par ekstra gamepads tilgjengelig. Dessuten vil vi, om de fleste tar med Halo 4, ha et tilstrekkelig antall kopier av spillet.

For de som har mulighet ber vi om at man tar med en Xbox 360 med HDMI-utgang (aller helst slim-modellen av Xbox 360. Vi trenger inntil 7 stykk som kan stille med dette. De av dere som allerede nå vet om de kan ta med seg dette bes om å si ifra via kommentarfletet til denne artikkelen så fort som mulig. Alle som har med Xbox 360 m/HDMI-utgang bes om å møte tidligere hvis mulig, aller helst kl. 11:00.
 

Hva er reglene?

FFA-turneringen blir spilt med kamper á 8 personer på brettet Simplex. Innstillingene er basert på den kompetitive Team Slayer v5-varianten som er å finne i spillelisten Team Throwdown på Xbox LIVE. Alle kampene, inkludert finalen, spilles over en enkelt kamp på 15 minutter hvor det er om å gjøre å få flest kills. De fire beste  spillerne går videre til neste runde. Resultatene fra FFAen blir brukt som grunnlag for å seede 2on2-turneringen. Desto bedre man gjør det i FFA, desto bedre utgangspunkt får laget man deltar på i 2on2-turneringen.

2on2-turneringen spilles som Team Slayer med standard kompetitive settings (v5, samme som på Team Throwdown). Brettene det skal spilles på er Haven, Simplex og Onyx - med forbehold om at Pitfall erstatter Onyx dersom vi er heldige med logistikken. 2on2-turneringen spilles som double elimination, noe som betyr at man må tape to ganger for å ryke ut. Ingen vil derfor spille mindre enn to kamper!

Brettene og spillinnstillingene kan lastes ned fra Øby sin fileshare på Halo Waypoint.
 

Var det da noe mer?

Om det skulle være noe dere lurer på er det bare å skrike ut i kommentarfeltet. Vi håper å se så mange som mulig av dere 7. desember - velkommen til turnering!