Aktuelle saker

Etter at Halo 4 ble lansert har LAN-aktiviteten i Norge vært bedre enn på lange. Som dere kan se av vår kalender ser også resten av vinteren lys ut, med flere LAN-arrangementer i februar og mars. Denne artikkelen har som formål å gi dere en oversikt over hva som skjer og når, samt forhåpentligvis motivere dere til å melde dere på flest mulig av disse arrangementene.

Dfekt LAN - 18. til 22. februar

Dfekt LAN arrangeres i Sandefjorde i vinterferien - 18. til 22. februar. LANet har blitt arrangert noen ganger tidligere, og er hovedsakelig rettet inn mot PC-spillere. Et par utsendte fra HaloNorge deltok allikvel på dette LANet forrige gang det ble arrangert, og hadde en god opplevelse. Denne gangen har vi fått til et samarbeid, slik at det blir en egen konsollrad på LANet, samt en turnering i Halo 4. Turneringen vil sannsynligvis bli 2on2 med MLG-regler.

Det har enda ikke kommet ut så alt for mye informasjon om LANet, men litt vet vi: Tilholdsstedet er Ormestadhallen i Sandefjord, og det er plass til så mange som 250 deltakere. Billettprisen blir på kr. 250,- og billettsalget har tilsynelatende allerede åpnet.

Mer informasjon vil antagelig snart dukke opp på LANets nettsider. Videre kan dere diskutere LANet i dets forumtråd her på HaloNorge.

GameCage 2013 - 1. til 3. mars

Det første skikkelige Halo-LANet på vestlandet på lang tid går av stabelen helgen 1. til 3. mars i Haugesund. På samme måte som dfekt LAN er ikke dette noe rent konsollarrangement, men et større LAN med drøssevis av PC-spillere og lange tradisjoner. Det som er nytt denne gang er imidlertid en veldrevet Halo-turnering administrert av ingen ringere enn HaloNorge.

Halo-turneringen spilles som 2on2 team slayer, med de MLG-reglene som måtte være nyest når LANet starter. Et sentralt pluss ved turneringen på dette LANet er at vinnerne vil stikke av med en pengepremie på hele kr. 3000,- Dette er den største premien som er utlovet på noe norsk Halo-arrangement, og vi forventer derfor at mange vil ta turen i håp om å ta hjem seieren. Og selv om man ikke har ambisjoner om en pallplass i turneringen oppfordrer vi selvfølgelig så mange som mulig til å ta turen - LAN er jo alltid sosialt og gøy!

Tilreisende vil kunne få gratis transport fra både Haugesund Lufthavn Karmøy og diverse bussterminaler i området. Det du som reisende må gjøre for å få transport, blir å ta kontakt på epost. Dette er nærmere forklart på denne siden.

Billettene ligger allerede ute for salg, og det er mindre enn 100 av de 292 billettene til LANet er igjen. Her er det med andre ord bare å melde seg på så fort som mulig! Merk at man for å delta på turneringene er nødt til å forhåndspåmelde seg - her kan man med andre ord ikke komme slengende "i døra".

Mer informasjon om LANet finner dere på GameCage sine nettsider. De som ønsker å diskutere LANet, danne lag og så videre kan gjøre dette i LANets forumtråd.

TromsøLAN v16 - 28. februar til 3. mars

Det forholdsvis store TromsøLAN går av stabelen over langhelgen 28. februar til 3. mars. Dette LANet har alltid pleid å ha en populær Halo-turnering driftet av HaloNorge, og vi forventer at dette vil være tilfelle også denne gangen. Noe endelig klarsignal har vi imidlertid ikke fått, men vi antar dette kommer snart. Uansett vil det, som tidligere, være en egen rad som er reservert særlig for konsollspillere.

De som ønsker å delta på TromsøLAN bør melde sin interesse allerede nå via LANets forumtråd. Der vil også turneringsansvarlig Hope kunne svare på spørsmål fra de som ønsker å delta.

Mer informasjon om TromsøLAN finner dere på arrangementets nettsider. Der kan dere også finne bilder og videoer fra tidligere LANs.

HaloNorge 10 år - jubileumsturnering i samarbeid med eSportArena i mars/april

Den 29. mars 2013 fyller HaloNorge utrolige 10 år! Dette må feires, og hva passer vel bedre enn å feire jubileet med en Halo-turnering? Og kanskje noe til?

Turneringen vil bli arrangert i samarbeid med eSportArena, og således finne sted midt i Oslo sentrum. Datoen for turneringen er satt til lørdag 6. april. I tillegg til turneringen har vi planer om å gjennomføre et eller annet arrangement kvelden i forveien også. Følg med på oppdateringer på forumet, og så skal vi etterhvert oppdatere både er og på forsiden når detaljene blir klare.

Formatet for turneringen er usikkert. Her står vi stort sett og vipper mellom 4on4, 2on2, eller eventuelt både òg. Vi leker også med tanken å ta inngangspenger (f.eks. 100 kr/person), og fordele pengene som premier til de som kommer på de øverste plassene. Også på disse to punktene ønsker vi gjerne tilbakemelding fra våre medlemmer og lesere.