Aktuelle saker

Om knappe halvannen uke spilles det en 2on2-turnering i Halo 4 i hjertet av Oslo, og vi er nå (endelig) klare til å ta imot påmeldinger fra nettopp dere! Som tidligere nevnt arrangerer HaloNorge turneringen i samarbeid med eSportArena, et Oslo-basert LAN-senter, som per dags dato er i oppstartsfasen. Vinnerne av turneringen vil bli premiert.

Det hele starter lørdag den 12. januar klokken 12:00. Alle deltakerne må være på plass for registrering klokken 11:30. Det blir først spilt noen runder MLG FFA på brettet Haven for å seede lagene til 2on2-turneringen. Deretter spilles det 2on2 MLG Team Slayer til vi står igjen med ett lag. Turneringen vil også, som sist, bli streamet på nett hele dagen. Interesserte tilskuere vil derfor kunne følge turneringen direkte her på HaloNorge.
 

Regler

Turneringen vil bli spilt med det rykende ferske MLG v1-regelsettet. Flere generelle detaljer om dette regelsettet finner dere her. Alle kampene spilles som MLG Team Slayer på følgende 3 brett:

  • MLG Haven v1
  • CP Lockout T1
  • MLG Simplex v1

Alle disse brettene, samt gametypen MLG Team Slayer v1, er tilgjengelig følgende fileshare: iB L Oby
Om du er usikker på hvordan man laster ned brett fra en fileshare kan du lese mer om dette her.
 

Påmelding

All påmelding skjer via nettsidene til eSportArena - klikk her for å melde på deg og laget ditt. Vi har maksimalt plass til 16 lag, så meld dere på raskt om dere vil være sikre på å få plass!

Påmeldingsfristen er fredag 11. januar klokken 16:00.
 

Hva skal jeg ta med?

Som sist stiller eSportArena med knallgode gamingskjermer. For de fleste vil det derfor holde at man tar med seg en Xbox 360 gamepad og et headset. Gamepaden bør aller helst være kablet (ikke trådløs). Headsetet må kunne kobles til skjermens lydutgang, som er en vanlig 3,5 mm jack. Hvis det skulle bli svært mange deltakere, slik at splitscreen-spilling er nødvendig, er spillerne selv ansvarlige for å ta med spillere til lydutgangene.

For de som har mulighet ber vi om at man tar med en Xbox 360 med HDMI-utgang (aller helst slim-modellen av Xbox 360. De av dere som allerede nå vet om de kan ta med seg dette bes om å si ifra via kommentarfletet til denne artikkelen så fort som mulig. Alle som har med Xbox 360 m/HDMI-utgang bes om å møte kl. 10:00.
 

Sted

Turneringen vil bli spilt i eSportArena sine midlertidige lokaler i Gründernes Hus, som ligger i Oscars Gate 27, 0352 Oslo sentrum. Her er et kart som viser hvor lokalet ligger:


View Larger Map

{jfusion_discuss 5108}