Aktuelle saker

De siste dagene har det virkelig kommet bøttevis av Halo 4-nytt. Først fikk vi vite at Major League Gaming vil avholde verdens første Halo 4-turnering - og det allerede før spillet er å finne i butikkene. Helgen 2. til 4. november blir nemlig MLG Dallas spilt, og takket være 343s støtte  skal Halo 4 være med der. Like etter at dette ble kjent la 343 ut sin ukentlige Halo-bulletin, som blant annet inkluderer en liste over alle knappeoppsettene i det kommende storspillet.

Deretter stod nyhetene virkelig i kø. Denne helgen er det Penny Arcade Expo (PAX) i USA, og der er Halo 4 spillbart for dem som orker å stå et par timer i kø. De tålmodige får blant annet prøve det nye brettet Exile, som dere kan se flere bilder av her. Som vanlig når fans får teste ut nye Halo-spill blir det oppdaget stadig nye gameplay-detaljer. The Halo Council har laget en fin oversikt over hva vi har fått vite i løpet av helgen. Den kanskje mest oppsiktsvekkende opplysningen er at man (på det nåværende tidspunkt i alle fall) ikke kan slippe flagget etter at man har plukket det opp i CTF.

Og, som ikke det var nok, så har det blitt sluppet en ny episode i kortserien Halo: Forward Unto Dawn. Den nye episoden har tittelen "Cryo", og kan sees rett her: