Aktuelle saker

For femtende år på rad, større og bedre enn noensinne, TromsøLAN v15

Hva:
TromsøLAN er et årlig LAN-party. LAN-parties er arrangementer hvor datainteresserte samles med sin egen PC og kobler datamaskinene sammen. Dermed er det mulig å spille spill mot hverandre og utveksle data. De fleste LAN-parties har også en internettforbindelse. TromsøLAN mottar ikke hverken statlig eller kommunal støtte. Arrangementet er helfinansiert via deltakeragiften og samarbeidspartnere fra lokalt og nasjonalt næringsliv. Vi er det eldste LANet i Tromsø med god margin og årets arrangement blir det femtende i rekken.

Når:
Årets TromsøLAN blir fra torsdag 8. mars 21:00 - søndag 11. mars 15:00. Denne helgen er en del av vinterferien for skolene i Nord-Norge.

Hvor:
I Tromsøhallen, som ligger på Templarheimen i nærheten av Grønnåsen skole.

Pris:
Adgang til TromsøLAN med PC koster 450,- pr deltaker ved forhåndsbetaling og 500,- ved betaling i døra. Merk at kjøpte billetter ikke refunderes. Besøkende kan få adgang til hallen for kr 200,-. Dette gir ikke adgang til å ta med sin egen PC, men man kan komme og gå så mye man ønsker i løpet av arrangementet. Man kan bruke PCen til en venn, men ikke delta i konkurranser.

Premier:
Ikke bekreftet enda, men har lagt over 100.000,- de siste årene.

Internettlinje:
Ikke bekreftet enda, men i fjor var hastigheten 1024 Mbit.

Nettverk:
Det blir et helswitchet 100Mbps lokalt nettverk med gigabit backbone.

Se våre internettsider http://www.tromsolan.no for mer informasjon og påmelding!


{jfusion_discuss 4898}