Aktuelle saker

Rød v. BlåFørstkommende lørdag arrangeres den store spillmessen HYPE Expo for første gang. Denne community-drevne messen har et stort fokus på kompetitiv spilling, og derfor var Halo et naturlig valg ved siden av spill som Starcraft 2, Call of Duty, Super Smash Bros Melee og Heroes of Newerth.

Vi i HaloNorge skal arrangere en oppvisningskamp i Halo: Reach. Til den har vi plukket ut to lag som skal forsøke å vise frem vårt community - og ikke minst Halo - for omverdenen. De to lagene er:

- Blått lag: Amphii, Khari5ma, Øby, Seimann
- Rødt lag: Demania, NCP, Chillad, Roniphi

Det vil bli brukt såkalte "gold standard"-regler under oppvisningskampen. Disse ha blitt uvtiklet i løpet av 2011, og det er forventet at MLG vil ta dem i bruk (med kanskje noen små justeringer) i 2012-sesongen. Tilsvarende gametypes blir også testet i MLG sin spilleliste på Xbox LIVE fra og med neste uke. Brettene som skal spilles er det klassiske Beaver Creek, Zealot og Countdown.

Kampen spilles fra 12:00 til 13:00. Dørene til arrangementet åpner allerede klokken 11:00. Vi håper at mange fra HaloNorge tar turen for å heie på sitt favorittlag, og for å se hva landes øvrige spillcommunities har å by på. Vi sees i Oslo Kongressenter på lørdag!

{jfusion_discuss 4850}