Aktuelle saker

Hype Expo - 10. desember i Oslo Kongressenter

Den 10. desember arrangeres Hype Expo i Oslo. Dette er et helt nytt arrangment for alle som er interesserte i spill, med spesielt fokus på kompetitiv spilling. de beste spillerne i ulike sjangre til å møte hverandre i turneringer, med storslåtte finaler på hovedscenen. Arrangørene lover på sine nettsider at  det vil bli beinhard konkurranse om flotte premier, liveoverføring, show og garantert øyeblikk der "the crowd goes wild".

Vi i HaloNorge er (selvfølgelig) med på arrangementet, og vi håper å se som mange som mulig av dere på arrangementet. Det blir også oppvisninger og turneringsfinaler i en rekke andre populære spill, blant annet: StarCraft II, Heroes of Newerth, Super Smash Bros. og Street Fighter 4.

Det er med andre ord bare å kjøpe billetter allerede nå. De som er tidlig ute får dem for bare 60 kroner. Da får man tilgang hele dagen, fra 13:00 til 21:00. Mer informasjon finner dere på arrangementets Facebookside.

I anledning arrangementet skal HaloNorge arrangere en oppvisningskamp i Halo: Reach. Åtte spillere skal velges ut for å representere det norske Halo-miljøet på scenen under arrangementet. Enkelte har allerede blitt kontaktet angående denne oppvisningkampen, men vi er også åpne for søknader fra andre. Send i så fall din søknad om å bli med til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..