Aktuelle saker

Det Lions kom på 2. plass, og dro dermed inn 600 €delvis norske laget Lions gjorde det bra under helgens ReflexGT-turnering i Amsterdam. De spilte seg overbevisende gjennom den øvre braketten helt frem til de traff på laget LiNK, bestående av Reaction, Blackjack, Fragby og den amerikanske proffspilleren ElamiteWarrior. Da ble det tap med sifrene 0-3, og Lions ble sendt til den nedre braketten.

Der møtte de snart det nederlandske laget LowLandLions, som i lang tid har vært blant de 2-3 beste i europa. Halvnorske Lions lot seg imidlertid ikke skremme, og slo dem overbevisende 3-1 i finalen i den nedre braketten. Lions var med andre ord klare for hovedfinalen, hvor de nok en gang skulle møte LiNK.

Sistnevnte hadde fordelen 3-0 fra tidligere, og trengte kun å vinne tre games i finalen for å ta hjem turneringsseieren. Lions mått vinne hele seks games, og startet tungt. LiNK spilte overbevisende i første game, og la på stillingen 4-0 press på Lions. De svarte med å vinne neste game, men LiNK kom sterkt tilbake i gamet etter der igjen. Dermed stod det 5-1, og LiNK var bare ett game unna seiren.

Nå var LiNK begynt å bli vel hovmodige, og det siste gamet mer eller mindre lekte de med Lions. Problemet var bare at alt tøyset nesten holdt på å koste dem gamet. For Lions lot seg ikke provosere av tull og tøys, og sørget for at gamet gikk til sudden death. Da tok LiNK seg raskt sammen, og cappet det avgjørende flagget innen halvannet minutt, og tok dermed hjem seiren. Lions endte på andreplass, og vant dermed respektable 600 €.