Siste nytt

Oppdatert 2. desember: Etter tilbakemeldinger har vi flyttet turneringen til søndag 6. desember.

Etter å ha innhentet tilbakemeldinger på hva slags type turnering som var ønsket av våre medlemmer har vi gleden av å arrangere den første 4on4 turneringen 6. desember. Denne turneringen foregår, som sist gang, over Xbox Live. Det betyr at alle kan bli med uavhengig av hvor de bor i Norge.

Som tidligere vil vi søndag 6. desember begynne med en Free-for-all turnering for å fordele hvilke lag som skal spille mot hverandre. Denne starter kl. 13:00. Så fort dette er ferdig begynner vi med 4v4 delen av turneringen, og avslutter dagen når turneringen er ferdig. 

Påmeldingsfristen for turneringen er fredag 4. desember, kl. 23:59. Se linkene i bunnen av artikkelen for påmelding og mer informasjon.

Lanseringsturneringen som ble holdt for en kort tid tilbake var vellykket, og vi håper det møter opp minst like mange denne gangen også. Og som sist gang oppfordrer vi de av dere som mangler et lag til å finne medspillere via HaloNorge sitt forum, eller diskusjonsgruppen vi har på Facebook. Og hvis det er tilbakemeldinger, alt fra ris til ros, som dere vil gi oss så ta gjerne kontakt direkte eller via forumet.

Påmelding, regler og informasjon

All informasjon og påmelding er å finne på våre sider for arrangementer og eSport. Her er de viktigste linkene:

{jfusion_discuss 5998}

Kommende arrangementer

Ingen hendelser