Siste nytt

HaloNorge arrangerer den aller første 2v2-turneringen i Halo 5, helgen 7-8. november. Vinnerene av turneringen vil stikke av med de to limited edition kontrollene til Master Chief og Spartan Locke, så ta på dere MJOLNIR-rustningen og gjør dere klare!

Lørdag 7. november begynner vi med å holde en
Free-for-all turnering for å fordele hvilke lag som skal spille mot hverandre. Denne starter klokken 13:00. Så fort dette er ferdig begynner vi med 2v2 delen av turneringen, og avslutter dagen klokken 18:00.

Søndag 8. november fortsetter vi med 2v2-turneringen. Dagen starter 13:00, og vi fortsetter til turneringen er ferdigspilt. 

Påmeldingsfristen for turneringen er fredag 6. november 2015, klokken 23:59. Se linkene i bunnen av artikkelen for påmelding og mer informasjon.

Vi håper at mange vil delta, slik at dette kan danne grunnlag for en lysende turneringsfremtid for Halo 5. Det er ingen grunn til å miste motet hvis du ikke har lagkamerater! Vi oppfordrer dere til å finne medspillere via HaloNorge sitt forum, eller diskusjonsgruppen vi har på Facebook. Kanskje finner du en lagkamerat for livet?

Regler og informasjon

Turneringen vil bli spilt på disse tre mapsene.

  • Coliseum
  • Truth
  • Plaza

Følg disse lenkene for informasjon om turneringsregler og hvordan man melder seg på turneringen:

 

Kommende arrangementer

Ingen hendelser