Siste nytt

Neste uke, like etter at betatestingen av Halo 5 er over, starter HaloNorgeLigaen i Halo 2 Classic opp. Den første uka vil bestå av en runde vennskapskamper. Deretter vil det spilles èn kamp per uke. Hvor mange uker det skal spilles vil avhenge av hvor mange lag som melder seg på.

Det er allerede tre påmeldte lag, og vi håper på at mange flere melder seg på i dagene som kommer. Det er ingen absolutt påmeldingsfrist for ligaen, siden det vil være mulig å melde på lag underveis. Men, for at ditt lag skal bli satt opp med en kamp første ligarunde må det senest være påmeldt og ha korrekt antall spillere innen lørdag 17. januar kl. 23:59. Vi oppfordrer lagkapteinene særlig om å dobbeltsjekke at spillerantallet er korrekt. Per i dag er det kun ett lag som har tilstrekkelig spillere påmeldt.

Mer informasjon om ligaen finner dere ved å klikke her. Om du lurer på hvordan du oppretter og melder på et lag i det nye systemet, eller hvordan man blir med på et eksisterende lag, les vår fyldige brukerveiledning. Har du andre spørsmål, eller om du ønsker å diskutere HaloNorgeLigaen, kan du gjøre det i ligaens forumtråd.

{jfusion_discuss 5843}

Kommende arrangementer

Ingen hendelser