Siste nytt

Vår 2on2 Romjulscup i Halo 2 (classic) går av stabelen den 26. desember, og påmeldingsfristen er allerede i dag, 23. desember, kl. 23:59. Dere har med andre ord mindre enn 12 timer på å melde på laget deres og registrere spillerne som skal delta! Det er i skrivende stund 6 påmeldte lag, altså fire mer enn for bare et døgns tid siden, og vi håper at det blir enda flere i løpet av dagen.

I dag kan vi dessuten - og dessverre litt sent - avsløre premiene i Romjulscupen. Microsoft stiller nemlig med tre gode spillpakker til vinnerne, samt de som kommer på 2. og 3. plass. Premiene er som følger:

  • 1. plass: Totalt fire spill: Forza Horizon 2, Sunset Overdrive, Killer Instinct: Season 1 og Project Spark Starter Pack.
  • 2. plass: Fritt valg blant to av disse fire spillene: Forza Horizon 2, Sunset Overdrive, Killer Instinct: Season 1 og Project Spark Starter Pack.
  • 3. plass: De to spillene som ikke blir valgt av de som kommer på 2. plass.

PS: Det er også viktig for lagene som er påmeldt å huske på at de må registere inn alle spillerne som skal delta i turneringen. Per i dag er det bare ett lag som har gjort dette på korrekt måte. Les brukerveiledningen for hjelp, og dobbeltsjekk at det er først opp to spillere under "players" på laget deres. Legg særlig merke til at lagets kaptein må invitere seg selv til laget - kapteinen blir ikke automatisk lagt til som spiller.

{jfusion_discuss 5822}

Kommende arrangementer

Ingen hendelser