Siste nytt

Brettet Midship fra Halo 2: classic.Etter flere ukers hektisk arbeid kan vi i dag endelig avsløre HaloNorges helt nye nettsider for turneringer, arrangementer og eSport generelt. Samtidig sparker vi i gang påmeldingen til en 2on2 romjulscup i Halo 2: Classic. Og det er ikke alt: vi har også åpnet påmeldingen til en 4on4 HaloNorgeLiga i Halo 2: Classic, hvor kampene starter på nyåret - rett etter at flerspillerbetaen til Halo 5 er slutt.

Romjulscupen i Halo 2: Classic spilles andre juledag (26. desember), og er en heldags 2on2-turnering med kampstart tidligst kl. 13:00. Det blir som vanlig spilt double elimination, og vi bruker MLG-regelsettet fra 2007 (da Halo 2 sist var på det kompetitive programmet). Vi håper på mange deltakere, og at turneringen vil legge grobunnen for den kommende 4on4-ligaen. Kanskje møter du noen fremtidige lagkamerater i løpet av turneringsbraketten?

Påmeldingsfristen er 23. desember klokken 23:59. For å melde deg på eller lese mer om turneringen, følg disse lenkene:

HaloNorgeLigaen i Halo 2: Classic begynner like etter at betatesten av Halo 5 stenger den 18. januar 2015. Når denne starter opp blir det for første gang på lenge kompetitiv 4on4-spilling i Norge! Til forskjell fra de vanlige turneringene, som blir avviklet over en enkelt dag, så vil denne Ligaen strekke seg over mange uker. Hver uke spilles det ca. én kamp, og det vil bli et fleksibelt kampoppsett, slik at lagene har anledning til å avtale kamptidspunkter innenfor visse rammer. Lagene vil også kunne ha inntil 1 reservespiller.

Vi vil bruke en tabell lik den man kjenner fra tradisjonelle idretter, istedenfor den tradisjonelle utslagsbraketten. Det vil derfor være mulig å melde seg på ligaen underveis i sesongen, og man kan stå over en kamp uten å ryke helt ut. Men man har selvfølgelig færre muligheter til å få poeng om man melder seg på sent, eller om laget står over en kamprunde.

For mer informasjon, følg disse lenkene:

Er det fortsatt noe du lurer på i denne forbindelse er det bare å lese videre for svar på ofte stilte spørsmål.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor skal dere ha turneringer i Halo 2: Classic, og ikke Anniversary?

Hovedårsaken til at vi velger å arrangere turneringer i Halo 2: Classic er at det er det folket har sagt at de vil ha. I flere uker har vi nå hatt en åpen forumtråd hvor alle har kunnet gi innspill om hva slags turneringer de ønsker. Ingen har ønsket seg Anniversary, mens de aller fleste vil spille H2 Classic. Da er valget lett. Dessuten er det svært mange andre som arrangerer nettbaserte turneringer i Halo 2: Anniversary. Et godt, europeisk eksempel er Gfinity, som har ukentlige turneringer med pengepremier.

Skulle ståa endre seg, og det norske folk ønske turneringer og ligaer i Halo 2: Anniversary, så kommer vi selvsagt til å sette opp det. Men grunnet begrensede ressurser og personell må vi prioritere det som folket ønsker.

Hvis det som betyr noe er hva folk vil ha, hvorfor er et ingen turneringer i Halo 1?

Det er riktig at det var omtrent like mange ønsker om Halo 1 som Halo 2. Dette lytter vi til, men samtidig er det såpass mange bugs i Halo 1 per dags dato at det vil være delvis uforsvarlig å kjøre turneringer i spillet. Imidlertid satser vi på at dette blir utbedret i løpet av kort tid, og håper å kunne få arrangert turneringer i Halo 1 på nyåret. De av dere som ønsker dette oppfordres også til å bruke forumet, og komme med konkrete forslag til hva slags H1-turneringer dere vil spille.

{jfusion_discuss 5822}

Kommende arrangementer

Ingen hendelser