Siste nytt

2on2 og FFA-turneringHaloNorge kan med glede annonsere årets første online FFA og 2on2-turnering. Alle nye og gamle travere er hjertelige velkommen! Turneringen vil ha norges fremste talenter, og det blir hard konkuranse om førsteplassen i begge konkuransene.

Ettersom MLG holder på og teste no sprint/no bloom så har vi valgt å bruke no sprint/no bloom i begge turneringene. Vi har valgt og ta i bruk to nye brett, Beaver Creek (fra Halo 1/Halo 2) og Prisoner (fra Halo 1). HaloNorge har lagd sine egne versjoner av begge brettene med MLG tider på alle våpen/powerups.

FFA-turneringen spilles onsdag den 8 februar. Turneringstart er kl 18:00 og det skal spilles fram til  og med semifinale. Finalen vil bli spilt på fredag den 10 februar kl 19:00. Det spilles 3 kamper i finalen, og alle poengene blir lagt sammen for å kåre en vinner.

2on2-turneringen spilles over to dager. Dag 1 er lørdag den 11. februar kl 17:00-21:00. Dag 2 starter søndag den 12. februar kl 17:00, og det skal spilles helt til vi har et lag stående igjen som 2on2-mestre.

Påmeldingsfristen for både FFA- og 2on2-turneringen er søndag 5. februar kl 23.59

Vi bruker et helt nytt datasystem for å administrere turneringene våre. Selv for deltagere som har vært med turneringer tidligere er det derfor lurt å lese brukerveiledningen vi har laget. Det vil ikke være noe mulighet for og kun delta i FFA turneringen, du og din makker må melde dere på 2on2 turneringen. Da er dere også automatisk påmeldt til FFA turneringen. Det vil ikke være mulighet for og ta med folk fra utlandet denne gangen.

FFA turneringen vil ha tilfelding trekning, 2on2 turneringen vil bruke seeding poeng som du og din makker har tjent opp fra FFA turneringen. Nøl heller ikke med å ta kontakt i kommentarfeltet om noe skulle være uklart. Pass også å lese de generelle turneringsreglene.


Påmelding FFA/2on2: HER
Nyttige lenker:   Regler | Gametypes | Brukerveiledning

Kommende arrangementer

Ingen hendelser