Siste nytt

Den 24.-25. april braker det løs i Norges første Halo 3 onlineturnering i år. Det vil bli spilt 2v2, og alle nordmenn er velkomne til å delta. Det spilles med en double elemination bracket, som betyr at hvis du taper mot ett lag i winners bracket så vil du bli sendt ned i losers bracket hvor det er vinn eller forsvinn. Finn deg en partner og meld dere på - dette vil dere ikke gå glipp av!

For å delta i onlineturneringen må du skrive ett innlegg i denne forumtråden der du fyller inn begge spillerne sine HaloNorge-brukernavn og Xbox LIVE gamertags. Påmeldingsfristen er onsdag den 21. april kl 23.59

For eksempel slik:
HaloNorge: Ola Nordmann 1 - Xbox LIVE: Ola 1
HaloNorge: Ola Nordmann 2 - Xbox LIVE: Ola 2

Her er en oversikt over turneringsreglene. Gametypes og maps kan du finne her. Det er veldig viktig at du og din partner går gjennom regler, gametypes og maps så man ikke får noe uventede overraskelser under turneringen.

Turneringen starter lørdag 24. april klokken 12:00. Den første turneringsdagen avsluttes senest klokken 20:00. På søndag starter kampene klokken 13:00, og fortsetter til vi står igjen med et vinnerlag.

Kommende arrangementer

Ingen hendelser