Siste nytt

Helgen 12 til 13 desember braker det løs med en FFA turnering her på HaloNorge. Turneringen spilles fra klokken 12:00 på lørdagen, med cutoff klokken 18 samme dag. Hvis det er nødvendig spilles de resterende rundene søndag fra klokken 12:00.

Påmelding
Påmeldingsfristen til denne turneringen er torsdag 10 desember kl. 23.00. Det kommer til å være en maks grense på 64 spillere i denne turneringen. Påmelding foregår via denne forumtråden.

Dere melder dere på ved å skrive HN brukernavn og xbox live gamertag i en post, og jeg vil kopiere navnet inn i denne tråden. Jeg vil komme nærmere tilbake med tidspunkt og grupper når dere har meldt dere på. Vet jeg skulle hatt med tidene, men de er vanskelige å sette når jeg ikke vet hvor mange som er med, og hvor mange grupper det blir.

Kart, gametypes og regler
Reglene er ganske så simple, det er Slayer på GB Heretic FFA. Regelsettet for FFA kan du laste ned fra Øbys Fileshare. Ellers gjelder de vanlige regelene for HN LIVEs online-turneringer tilsvarende så langt de passer.

Er det noe dere lurer på eller noe dere ser mangler eller vil diskutere turneringen så kan dere bruke kommentarfeltet under denne nyheten. I påmeldingstråden skal det kun være påmeldinger.

Kommende arrangementer

Ingen hendelser