Siste nytt

Finalen av vår 2on2-cup står for tur.

I finalen skal disse lagene spille mot hverandre, hvor det røde laget starter med host. Runden er todelt. Først spilles en runde med best av 5, og dersom Viritual vinner er finalen over. Dersom psycho vinner blir det en runde til med best til 5.   Det er veldig viktig at gametypes & maps brukes i riktig rekkeføle! . I tillegg kan brakettene finnes her, gamtypsene her og reglene her. Videre informasjon om hvert enkelt lag finner dere i her.

 

Maps og gametypes denne runden:

Runde 1:
Game 1 - Team Slayer - Guardian
Game 2 - Team Slayer - Construct
Game 3 - Team Slayer - Narrows
Game 4 - Team Slayer - The Pit
Game 5 - Team Slayer - Amplified

Runde 2:
Game 6 - Team Slayer - Guardian
Game 7 - Team Slayer - Construct
Game 8 - Team Slayer - Narrows
Game 9 - Team Slayer - The Pit
Game 10 -Team Slayer - Amplified

 

(Rødt lag vs. Blått lag) FINALE:


 
Viritual (Tag) vs psycho

 
 

Resultater sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , helst fra begge lag og med bungie.net links. Om kampene ikke skulle komme opp på bungie.net er ikke dette nødvendig.

PS: Til begge lag; Lykke til!

 

Kontaktinformasjon:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du m? sl? p? Javascript for ? kunne se den.
  • Xbox LIVE - iB L ChoxZ (GamerTag)
  • Forumet - HN Live forumet
  • Msn - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kommende arrangementer

Ingen hendelser