Siste nytt

Spillnettstedet Gamereactor arrangerer i disse dager en nordisk turnering i Halo Infinite. Formatet er riktignok litt uortodokst, med kun 4v4 CTF på Bazaar (tre runder per kamp). Det er også ganske gode premier. Blant annet stikker vinnerlaget av med Xbox-utstyr, spill og så videre til en verdi på over 2500 euro.

Gamereactor Tournament

Det er allerede en forumtråd hvor dere kan diskutere turneringen her.

halo 2 midshipI går, lørdag, arrangerte (TS) Smokz en FFA-turnering i Halo 2 (classic), med over 30 påmeldte deltakere. Etter en lang kveld gikk til slutt Carl "Zection" av med seieren, og vant kr. 10 000,-. Hele pallen så slik ut:

  1. Zection (kr. 10 000,-)
  2. Tsuchiya (kr. 5 000,-)
  3. Heystein (kr. 2 500,-)

HaloNorge gratulerer til vinnerne, og håper at dette ikke blir det siste vi ser av turneringer i 2021.

Smokz fra den sagnomsuste norske Haloklanen Tactic Soldiers (TS) arrangerer en FFA-turnering i Halo 2 førstkommende lørdag, 22. mai klokken, fra klokken 18:00. Det er den klassiske MCC-versjonen av Halo 2 som skal spilles, men det er mulig å delta enten om du spiller på Xbox eller på PC.

Det er pengepremier (!!) til de tre øverste plassene:

  1. kr. 10 000,-
  2. kr. 5 000,-
  3. kr. 2 500,-

Det er gratis å delta i turneringen, men man må melde seg på ved å sende en e-post med navn og Xbox LIVE gamertag til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Kun norske borgere kan delta. Det er i skrivende stund 20 ledige plasser – førstemann til mølla!

TS SMOKZ FFA

Over helga arrangerte Geeks eSport - Haldens kommende storstue for gaming - en online turnering i Halo 5. Det ble spilt både FFA og 2on2, med fete premier til vinnerne av sistnevnte.

I FFA-turneringen var det Foy som stakk av med seieren. Visstnok også med god margin, men så vidt HaloNorge kan se er det ikke publisert noen offisielle resultater.

2on2-turneringen ble i følge Geeks eSport langt jevnere. Her var det til slutt team ASSLE, bestående av "Leif Ludvig" og "Assessedgrub", som tok førsteplassen. De vant dermed hver sin Halo 5 limited edition kontroller, samt hvert sitt Quantum Break spill.

De øvrige plasseringene ble som følger:

  • 2. plassen gikk til team Butterflies Without Stomach som besto av "Foy" og "sir Rod Johnson". De vant 2x Forza Horizon 3 spill med 2x Halo wars 2 lanyards.
  • 3. plassen gikk til team Loftstua som besto av "Babyberg" og "Fjolsen". De vant 2x Gears of war ultimate edition og 2x Halo wars lanyards.

HaloNorge gratulerer alle vinnerne, og ikke minst Geeks eSport med vel gjennomført turnering!

Geeks eSportVår samarbeidspartner Geeks eSport kommer til å hoste en online Halo 5 turnering (2on2) for norske spillere helga 19. til 20. november. Microsoft stiller med premier. Nøyaktig hva premiene er vil bli annonsert om litt. Deltagelse er gratis.

Mer informasjon og påmelding finnes på turneringens facebookside.

PS: Har du ikke noen partner til turneringen? Legg i så fall igjen et innlegg på forumet eller på HaloNorges diskusjonsgruppe på facebook, og så finner du sikkert noen å spille med!

Da er førjulsturneringen ferdigspilt. Dagen har bestått av spennende kamper, streaming og mye annet morro. Takk til alle som engasjerte seg på sosiale medier og ikke minst under streamen vår på twitch.tv/halonorge.

Da 1 av 3 lag ikke klarte å stille fult lag endte vi med en "Superfinale". I denne var det Lazy Generation som spilte mot Skvadron 666. Etter 4 strake seiere vant Lazy Generation Superfinalen.

Gratulerer til vinnerne Lazy Generation med førsteplass i turneringen og Skvadron 666 for andreplass. Oversikt over kampresultatene finner dere i 4on4-braketten, og i forumposten for kampoppsett og resultater.

Med det takker vi i HaloNorge for oss (for denne gang!). Hvis dere har tilbakemeldinger så er det bare å ta kontakt via vårt forum, eller våre andre sider på sosiale medier. Håper vi ser alle som har deltatt og engasjert seg under turneringen på neste arrangement.

HaloNorges førjulsturnering i Halo 5 begynner i dag klokken 13:00. Vi starter med en rask FFA-turnering for å fordele seeds til hvert lag, og kampene vil begynne så fort alle spillerne er tilstede. FFA-gruppene, og alle andre annonseringer som gjelder turneringen, vil bli lagt ut i forumposten for kampoppsett og resultater.

FFA-kampene vil starte senest 13:15. Spillere som ikke har møtt opp innen dette må stå over FFA-turneringen/mister sin plass i FFA-turneringen. (Dette vil bare ha konsekvenser for seeding. Spillerens lag vil ikke bli diskvalifisert fra 4on4-delen av turneringen.) Resultatene fra FFA-kampene skal legges ut i forumposten for kampoppsett og resultater.

4v4-turneringen starter så fort resultatene fra FFA-turneringen har kommet inn og den seedede braketten er laget. Vi ser for oss at kampene starter fra ca. 14:15. Også disse resultatene skal rapporteres inn via forumposten for kampoppsett og resultater.

Viktige lenker og informasjon

Her er de viktigste linkene for delta

Siden turneringen har blitt flyttet til søndag har vi valgt å flytte påmeldingsfristen til
lørdag 5. desember 23:59, altså midnatt i dag. Oppdatering på hvordan turneringen skal bli spilt og hvilke kart som skal brukes kommer til å legges ut før turneringen starter i morgen. 

Tidligere denne uken var vi så heldige å få linker til noen gode hjelpemidler av "Amphii". Det første er en video om tips til hvordan man kan forbedre spillestilen sin i Halo 5. Her foreslås det blant annet ting som å skru av vibrasjon for å øke treffsikkerheten sin. (Turneringsansvarlig kan skrive under på at det faktisk hjelper). Det andre er en Google Drive mappe fylt med full oversikt over Arena og Breakout kartene som er live per i dag. 
Her er det listet opp navn på alle de forskjellige områdene på
kartet, samt hvor hvilke våpen er plassert.

Lykke til med øvingen fram til turneringen, så sees vi alle sammen i morgen!

Hei alle sammen. Nå nærmer det seg turnering igjen, og vi har noen raske oppdateringer å komme med.

Etter tilbakemelding fra dere har vi valgt å flytte turneringen fra å vare over to dager, til kun søndag 6. desember, og vi har droppet Breakout denne turneringen. Grunnen til at Breakout er valgt bort denne gangen er at det har vært liten interesse for denne gametypen.

Påmeldingsfristen nærmer seg også med stormskritt, fredag 04. desember 23:59, så ikke glem å registrer laget ditt. Alt av informasjon finner du her. Ønsker alle lykke til!

Gamespot Norge har annonsert på Facebook at de kjører en liten turnering i Halo 5 førstkommende søndag. For mer informasjon og påmelding, se innlegget som er inntatt nedenfor:

Ikke glem Halo 5 turneringen vi har på søndag . Free for all og med en vinner til slutt! Meld deg på i posten under!

Posted by GameStop Norge on Tuesday, November 24, 2015

Kommende arrangementer

Ingen hendelser