Team "ASSLE" vant Geeks eSport-turneringen

Her diskuteres for det første ligaer, turneringer, LANs, og alle andre arrangementer i inn- og utland. Dessuten er det rom for generelle eSportsdiskusjoner, inkludert debatter om klaner/lag, spillere, rekruttering, og så videre.
Svar
Brukeravatar
Nyheter
Medlem
Innlegg: 1462
Registrert: 21 apr 2009, 23:14

Team "ASSLE" vant Geeks eSport-turneringen

Legg inn av Nyheter »

BildeOver helga arrangerte Geeks eSport - Haldens kommende storstue for gaming - en online turnering i Halo 5. Det ble spilt både FFA og 2on2, med fete premier til vinnerne av sistnevnte.

I FFA-turneringen var det Foy som stakk av med seieren. Visstnok også med god margin, men så vidt HaloNorge kan se er det ikke publisert noen offisielle resultater.

2on2-turneringen ble i følge Geeks eSport langt jevnere. Her var det til slutt team ASSLE, bestående av "Leif Ludvig" og "Assessedgrub", som tok førsteplassen. De vant dermed hver sin Halo 5 limited edition kontroller, samt hvert sitt Quantum Break spill.

De øvrige plasseringene ble som følger:

  • 2. plassen gikk til team Butterflies Without Stomach som besto av "Foy" og "sir Rod Johnson". De vant 2x Forza Horizon 3 spill med 2x Halo wars 2 lanyards.

  • 3. plassen gikk til team Loftstua som besto av "Babyberg" og "Fjolsen". De vant 2x Gears of war ultimate edition og 2x Halo wars lanyards.
HaloNorge gratulerer alle vinnerne, og ikke minst Geeks eSport med vel gjennomført turnering!

Klikk her for å lese artikkelen.
Sist redigert av Nyheter den 21 nov 2016, 09:32, redigert 1 gang totalt.
Følg og lik oss på Facebook og Twitter!
Svar