Bungie Dagen

Her kan du diskutere det siste spillet i den første Halo-triologien: Halo 3. Det relaterte, kampanjefokuserte spillet Halo3: ODST har sitt eget underforum.
Svar
Brukeravatar
Krisow
Medlem
Innlegg: 31
Registrert: 20 jan 2013, 21:14
Gamertag: Krisander 1998
Sted: Skoger, Sande Kommune

Bungie Dagen

Legg inn av Krisow »

Hei!

Jeg lurte på siden Bungie Dagen snart er her om noen ville være med å spille Halo 3 for gamle dager siden og kanskje få noen gamle achievements som vi ikke klarte tilbake da som kan kanskje klare nå 8 år senere som foreksempel Vidmaster Challenge: 7 on 7, Vidmaster Challenge: Annual og Vidmaster Challenge: Lightswitch og mange flere.

Jeg har ingen xbox 360 venner som spiller halo 3 lenger og det er nesten umulig å finne noen spillere i halo 3 spille listen 7 on the 7th og uten spillere der så er det jo ikke lett å få achievementet Vidmaster Challenge: 7 on 7. Så da lurte jeg på om noen ville være med å spille Halo 3 med meg å prøve å få achievementer som den og mange andre flere som ingen av oss har klart, og noen andre som nesten alle har klart av oss unntatt den ene. Men det er greit. Det er jo morsomt også med å hjelpe andre med achieviementer så vil noen spille med meg i Halo 3 å åpne noen nye achievementer som du, jeg og kanskje alle sammen ikke har klart?

Hvis du vil være med, bare send en venneforespørsel til krisander 1998 med en meldning at du vil være med å spille halo 3. Vi kan jo også prøve å få tak i den mest vanskeligste achievementen i Halo 3 det er å få tak i som er den forbannade Vidmaster Challenge: Annual. De som vil være med gjerne send en forespørsel med meldning til meg krisander 1998 på Xbox 360 vi kan også være i en xbox party også vis dere vil sånn at vi kan snakke sammen og samarbeide med hverandre så vis dere vil være med så bare send en meldning. Å nei det gjør ikke noe om du spør som for eksempel 7 måneder eller noe sånt etter jeg har lagt ut dette innlegget - jeg vil gjerne spille halo 3 når som helst! Bare send en meldning :)

Men, hvis dere vil være med å få tak i achievemente Vidmaster Challenge: 7 on 7 så bør dere nok sende en meldning før 7 Juli ;) Så håper dere vil være med og takk for meg :D
Vedlegg
Bungie Day
Bungie Day
Bungie Day.jpg (7.21 kiB) Vist 5028 ganger
If you don't have ammo, then use the knife or just beat them down
Brukeravatar
Krisow
Medlem
Innlegg: 31
Registrert: 20 jan 2013, 21:14
Gamertag: Krisander 1998
Sted: Skoger, Sande Kommune

Re: Bungie Dagen

Legg inn av Krisow »

ja er det noen som vil være med? jeg venter fortsatt.
If you don't have ammo, then use the knife or just beat them down
Svar