Ny spiller som lurer på en del ting

Her kan dere diskutere ting generelt om HaloNorge og forumet.
Svar
Zeth
Medlem
Innlegg: 1
Registrert: 15 des 2011, 21:53
Gamertag: SyptiCal Zeth

Ny spiller som lurer på en del ting

Legg inn av Zeth »

Hei
Jeg er en gutt på 17 som ikke har spilt Halo siden den første xbox'en kom ut. Jeg fikk låne et Halo Reach av en kamerat, og syns det var veldig gøy. Lurte på om det kommer noen nye halo spill ut de nærmeste ukene, sånn at jeg slipper å kjøpe et nytt Halo spill som er ute nå? Og hvordan jeg burde starte for å bli bedre og deretter kom inn i kompetitive miljøet? Jeg ser ofte på har sett litt på Halo når det har vært stream fra MLG events. Hvor stort et Halo miljø i Norge?

Spiller Call of Duty på ganske høyt nivå på xbox, har spilt litt med Demania.

GT: SyptiCal Zeth
Brukeravatar
Oby
Master Sjef
Master Sjef
Innlegg: 7296
Registrert: 05 jan 2004, 21:55
Gamertag: iB l Oby
Sted: Oslo/Fredrikstad
Kontakt:

Re: Ny spiller som lurer på en del ting

Legg inn av Oby »

Det kommer ikke noe nytt Halo-spill før tidligst neste høst. Så du kan trygt skaffe deg Reach. Om du ønsker å spille kompetitivt er det spillelister i matchmaking med kompetitive instillinger. Dessuten vil jeg anbefale deg på det sterkeste å ta kontakt med andre norsk spillere via forumet og bli med på "custom games".

Sist, men ikke minst, vil jeg anbefale deg å komme på LAN, slik at du kan bli bedre kjent med de andre norske spillerne. Neste LAN er nok FolloLAN en gang til våren (ca. april).
Jahni
Medlem
Innlegg: 1
Registrert: 24 aug 2011, 21:17
Gamertag: Copingjahni

Re: Ny spiller som lurer på en del ting

Legg inn av Jahni »

som han sjef sa bli venner med andre norske spillere, hvis du vil så kan du legge meg til Copingjahni ;) jeg og noen andre spiller ofte i custom game ovs. ilag. så det er bare å legge meg til! :)
Brukeravatar
Catastrophic
Medlem
Innlegg: 3
Registrert: 24 sep 2012, 17:58
Gamertag: Catastrophic V
Sted: Noreg

Re: Ny spiller som lurer på en del ting

Legg inn av Catastrophic »

Jeg vil gjerne bli med på noen turneringer om det er mulig? og har noen en clan jeg kan joine dere kan teste meg om dere adder meg ADD: Catastrophic V :)
Svar