HaloNorge - forum • Halo Infinite
Side 1 av 1

Halo Infinite

Lagt inn: 22 nov 2021, 11:56
av NordicHeroSH
Kan du opprette en ny mappe for Halo infinite? Tror dette kommer til å få mer hype enn de tidligere spillene.

Re: Halo Infinite

Lagt inn: 29 nov 2021, 18:35
av Oby
Gratulerer med det første legitime innlegget på forumet på drøyt fire år! Og beklager at jeg ikke så det med en gang (jeg har etter flere år med innlegg ikke samme rutine for å sjekke jevnlig.) Dessuten mange takk for påminnelsen – forum for Halo Infinite er nå opprettet, og dette innlegget ha blitt flyttet dit.

Jeg liker dessuten optimismen din. Så langt ser mottakelsen av Halo Infinite ut til å være relativt god, selv om tallene på Steam charts o.l. faller ganske skarpt og allerede er godt under 200k spillere per dag. Men antall spillere har aldri vært noe stort poeng for min del. Derimot opplevde jeg etter bare et par timer med Halo Infinite MP at jeg ble svært skuffet over gameplayet.

Alt er riktignok ikke håpløst. Bevegelseshastigheten (uten sprint) er god, og strafingen er veldig "snappy", noe som har vært sårt savnet. En del av de uheldige mekanismene som har plaget en rekke Halospill i det siste er dessuten mindre problematiske, f.eks. er sprint så nerfet at det nesten er unødvendig å bruke, og spartan abilities er forvist til pickups, slik at de ikke blir for problematiske. Og innen året er omme blir de nok fjernet fra kompetitive settings – det er i alle fall min spådom.

Men fortsatt er det alt for mye av 343s visjon for "moderne Halo" som ødelegger spillopplevelsen, i alle fall slik jeg ser det. Clamber fører til at brettene må ha unødvendig lange hopp og mye vertikalitet. Brettene er forferdelig dårlige, antagelig den verste samlingen ved lansering noensinne. Bare Aquarius får godkjentstempel herfra, og da kun i 4v4 flag/bomb. De øvrige brettene er utrolig kaotiske, uinspirerte, og det er knapt noen siktlinjer (med unntak av BTB-brettene og forsåvidt Live Fire). Viktige funksjoner mangler nok en gang, og vil ikke bli lansert før om seks måneder (!). De fleste våpnene ser ut til å være med utelukkende for partikkeleffektene og er knapt verdt å plukke opp. I ranked/turneringer bruker folk sjeldent annet enn BRen, selv om den i dette spillet har en latterlig lang TTK. BTB har AR start.

I could go on... :X

Re: Halo Infinite

Lagt inn: 29 nov 2021, 22:18
av NordicHeroSH
Tja, litt enig i flere punkter, men synes allikevel de har klart å fange en del av essensen i et kompetitvt fps spill. Hvis de kan gjøre det enda litt mer interessant med bedre baner og egen duos/slayer liste tror jeg det kan bli veldig bra! Er jo en litt annen liga enn de andre battle royale spillene som mange andre holder på med. Jeg er i hvertfall blitt ganske så hekta som jeg var i gode gamle Halo 3 👌👍

Re: Halo Infinite

Lagt inn: 08 feb 2022, 08:56
av Netcool
Halla!

Gamle Confrontation gjengen er tilbake for å prøve oss på Infinite, vi spiller ranked et par kvelder i uken. Er det noen andre norske som spiller aktivt her? Hadde vert gøy og tatt noen custom games og evnt. hatt noen som kunne steppe inn vis vi mangler en på laget noen kvelder :)

Legg oss til: iNetcool, Oh not NORWICY, ZEPTICONNN og Its Septic3198.