Hva håper dere å se i Halo 4?

Her diskuteres det første spillet i den nye Halo-triologien.
Brukeravatar
ErlingMoan
Crew
Crew
Innlegg: 373
Registrert: 23 nov 2009, 17:56
Gamertag: a LAZY SKYLiNE
Sted: Oslo

Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av ErlingMoan »

Jeg lurer på hva dere andre håper å se i det fjerde Halo spillet med Master Chief som hovedperson. Personlig håper jeg inderlig at 343 ikke ødelegger serien men heller fornyer den litt. Jeg vil se flere fantastiske oppdrag som bør være varierte men samtidig følge en god historie. Jeg vil at spillet skal ha den samme episke musikken som vi har sett i de andre spillene i serien og jeg håper på en helt utrolig grafikk.

Når det gjelder multiplayer håper jeg å se flere store maps som Forge World og at MLG får til noen skikkelig gode 4v4 maps som jeg vil spille 1000 ganger. Av våpen regner jeg med at vi får BR/Magnum/Snipe hvertfall, noe jeg virkelig hadde satt pris på. Hvis de i tillegg fikk til hitscan så ville jeg kanskje spilt litt mer Halo enn jeg gjør i dag.

Halo 4 har realease i 2012 for de som lurer og lages av 343 industries som egentlig bare er masse folk fra Bungie som har startet ett nytt internselskap under Microsoft.

Så hva er deres forverntninger til Halo 4? Hva håper dere å se?
Bilde
ADepT
Medlem
Innlegg: 125
Registrert: 12 des 2010, 12:22
Gamertag: Morgen Aim
Sted: BrYne

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av ADepT »

et bra ranking system, og jeg håper at spillere kommer tilbake sånn at det blir noe MLG. for uten MLG vil ikke Halo være like kjekt.
1#
MLGSundance Sundance DiGiovanni
Sweet baby Jesus. I never said Halo was off the circuit next year. I said that we have challenges with Halo that we've never had before.
2#
Before you go running to conclusions - Halo will be played on the circuit in 2012. How big it is is up to the fans and players and devs 2.
3#
Reach is under performing. You'd have to be blind not to see that. Does not mean that it can't bounce back.
Brukeravatar
Can7ona
Medlem
Innlegg: 745
Registrert: 27 feb 2006, 13:50
Gamertag: Can7ona

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Can7ona »

Hva har egentlig de siteringene med hva Moan spurte om?

Visst jeg skal begynne å spille Halo igjen så bør de gå tilbake til mye av de gamle sakene.

1. Bedre maps
2. Bort med bloom og abilities.
3. Button combos. ( vet at dette har vært glitcher og bugs, men det gjorde det fantastisk mye kulere å spille )
4. Et ranking system som ligner mer på Halo 3 / COD. ( Level og militærgrader, halo 2 sitt level system gjorde at det ble cheata rundt vært eneste hjørne.)
5. Mitt største ønske og noe som kanskje er så urealistisk som det kan bli, men alikevel.

En mode i mulitplayern som gjør at man kan velge feks Halo CE, Halo 2, Halo 3 og fordi som er new kids on the block og faktisk liker Reach. For dem som ikke skjønte hva jeg nettop mente, på menyen hvor man kan velge team slayer, ctf osv. Så burde det vært en egen " choose multiplayer mode" Hvor man fikk valgene om og velge de foregående spilla.
[Bilde
Brukeravatar
Ethniksen
Medlem
Innlegg: 438
Registrert: 18 feb 2010, 08:53
Gamertag: NoiA Ethnic

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Ethniksen »

rankingsystem som i halo 2, ellers kan de for min del kjøre det som reach, men jo mer likt halo 2 jo mer poeng til 343
ADepT
Medlem
Innlegg: 125
Registrert: 12 des 2010, 12:22
Gamertag: Morgen Aim
Sted: BrYne

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av ADepT »

Uten MLG vil halo suge...det har vel ikke mye å si for oss i Norge siden alle her suger i Halo og da mener jeg ALLE. men det blir trist å se at spille forsvinner fra MLG. jeg bryr meg egentlig ikke om hvordan spille blir så lenge MLG støtter det. eller så tror jeg at spille kommer til å suge.
Brukeravatar
Can7ona
Medlem
Innlegg: 745
Registrert: 27 feb 2006, 13:50
Gamertag: Can7ona

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Can7ona »

MLG gjør halo sin multiplayer del bedre, eller hvertfall mer kompetetiv. Det er vel faktisk flere som spiller vanlige playlister uten mlg regler enn de som faktisk spiller MLG. Folk er forskjellige og noen liker bedre å bare kose seg rundt i social playlistene, mens andre spiller mlg og har mer konkuranse instinkt.

Det at alle norske suger i Halo er vel å ta i. Reach er en ting, der har jeg ikke så veldig mye grunnlag for å si noe. Utenom Zyrus og gutta sin turnering i Nederland, der de gjorde det bra.

I Halo 3 hadde norske folk mange resultater, der hadde vi (norge) Lion som var veldig god, Klanen til Zpike, Ethnic og tvillingane jeg ikke husker navnet på.

I Halo 2 hadde vi mange gode, men på den tiden var det ikke så veldig mange som beveget seg ut av Norge for å spille.
Kan nevne Megababe, Chipzy, Myztnic, DeathClaw, NS, Wakka, Elluzion osv.

I Halo 1 på xbox så har jeg igjen ikke så veldig mye grunnlag for å snakke om hvem som var bra internasjonalt osv, men av de jeg har spilt med og hørt om, så har Øby, Cynic, TS gutta, Zpike, Ibrows, Alienware, Zona, Sneipen og Gåsa vært gode.

På halo PC, var etter det jeg har hørt, Øby i verdenstoppen i FFA og spilte også i en brukbar klan med det lugne navnet DrunkDragons.

Så og si at ingen i Norge kan spille HALO er å ta i, men visst du tenkte bare på reach så kan jeg være enig.
[Bilde
Brukeravatar
Zyruz
Medlem
Innlegg: 1554
Registrert: 13 jan 2008, 01:14
Gamertag: eNigMa Zyruz
Sted: Stavanger

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Zyruz »

ADepT skrev:Uten MLG vil halo suge...det har vel ikke mye å si for oss i Norge siden alle her suger i Halo og da mener jeg ALLE. men det blir trist å se at spille forsvinner fra MLG. jeg bryr meg egentlig ikke om hvordan spille blir så lenge MLG støtter det. eller så tror jeg at spille kommer til å suge.

Var vel litt å ta i kanskje?

Hovedproblemet er vel at egentlig ingen i Norge går inn for å bli virkelig gode utenom meg og BodyLotion. Vi prøver virkelig, spiller mye, scrimmer mot de beste og drar til utlandet og får resultater.

Det virker som ingen andre har samme motivasjon og lyst til å gjøre det bra/bli god, noe som fører til det du prøver å formidle.

Da jeg var på LANet i Moss så jeg potensiale og ferdigheter i mange av spillerene, og jeg tror at hvis disse spillerene virkelig hadde gått inn for det, og virkelig satt seg inn i spillet, så kunne de blitt svært gode, det kunne dog tatt tid. Et eksempel er klanen til Ethnic, som har bestått av Spartacus, NCP, Demania, Tronix, Zeronix, Zpike og Strixz opp igjennom tiden. Det jeg lurer på "Har dere lyst å bli gode?". Jeg ser at dere sitter og spiller Matchmaking 24/7, istedet for å scrimme mot gode lag på en regelmessig basis, og prøve å forbedre dere. Istedet sitter dere og spiller Matchmaking og får +40 mot folk som aldri har spilt spillet før, dere blir ikke bedre av det.

Om dere vil satse, så må dere spille mot bedre folk/folk på samme nivå på en regelmessig basis, jeg tror at det er absolutt spillere som er gode nok til å ta steget ut i Europa, men da må de gå inn for det, for det virker ikke som noen har lyst akkurat nå.

Jeg startet som helt noob på Halo 3, men jeg ble veldig sugen på å bli bedre, og putta inn timer etter timer og prøvde hele tiden å finne nye måter å bli bedre på, og til slutt ga det resultater. Men jeg føler ikke at det er noen som har begynt nå under Reach perioden i Norge med samme motivasjon som jeg hadde, det er virkelig ingen som har lyst å bli gode lenger virker det som... Men det er jo ingen miljø her i Norge som en person kan utvikle seg i, så det er jo en av grunnene.

Hadde vært konge om Halo miljøet ble det samme som Halo 1 og 2 dagene, med masse spillere og mange som ønsket å bli gode.

On-topic:

Jeg gleder meg kjempemasse til Halo 4, og det jeg ønsker å se er:

-At flere begynner å spille, særlig den gamle Stavanger gjengen (Savner 4v4 LAN o.l)
-Hitscan
-Ranking system
-BR
- At du kan skyte 2/3 ganger på fienden og deretter slå dem, istedetfor at skjoldet må være vekke før du kan slå fienden slik at den dør aKa no bleed through.
The Business
Brukeravatar
Can7ona
Medlem
Innlegg: 745
Registrert: 27 feb 2006, 13:50
Gamertag: Can7ona

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Can7ona »

Tror du har helt rett i det du sier Kima, altså at det ikke er så mange som satser.
Men det har jo forsåvidt også noe med spillet å gjøre, visst de ikke liker spillet så mye at de er villige til å legge ned mange timer for å bli bedre, da er jo det grunn nok til å ikke satse "pro". Nå har jeg gitt meg helt med Halo, så jeg vet ikke hvor mye folk spiller, men visst det er som du sier at de spiller MM 24/7. Så er det antagelig fordi de syntes det er artig og chill, man må ikke alltid satse for å bli den beste i det en driver med selvom man bruker mange timer på det. Man spiller av den grunn at man syntes det er artig, noen syntes det er lugnt å spille MM mot noobs, noen spiller feks bare customs eller forge, mens den siste delen jobber målrettet mot å bli bedre og konkurere på et høyere nivå.

Ethnic & co har jo bevist at de kan visst de faktisk vil være bra, tenker da på Halo 3 hvor de faktisk var i Europa og gjorde det bra. Men Reach som ikke er like bra kompetetivt som de andre spillene i Halo serien ikke gir den samme gnisten til å gjøre dette igjen, det er ihvertfall sånn jeg ser det. Det er nok mange i Norge som kunne vært veldig gode, visst miljøet og spillet hadde vært litt bedre.
[Bilde
Brukeravatar
Zyruz
Medlem
Innlegg: 1554
Registrert: 13 jan 2008, 01:14
Gamertag: eNigMa Zyruz
Sted: Stavanger

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Zyruz »

Can7ona skrev:Tror du har helt rett i det du sier Kima, altså at det ikke er så mange som satser.
Men det har jo forsåvidt også noe med spillet å gjøre, visst de ikke liker spillet så mye at de er villige til å legge ned mange timer for å bli bedre, da er jo det grunn nok til å ikke satse "pro". Nå har jeg gitt meg helt med Halo, så jeg vet ikke hvor mye folk spiller, men visst det er som du sier at de spiller MM 24/7. Så er det antagelig fordi de syntes det er artig og chill, man må ikke alltid satse for å bli den beste i det en driver med selvom man bruker mange timer på det. Man spiller av den grunn at man syntes det er artig, noen syntes det er lugnt å spille MM mot noobs, noen spiller feks bare customs eller forge, mens den siste delen jobber målrettet mot å bli bedre og konkurere på et høyere nivå.

Jepp, dette er fullt forståelig. Prøvde bare å sette fingeren på hva som gjorde at "Alle i Norge suger" :-)

Selv starta jeg jo som å spille for moroskyld med kompiser, men etter hvert ble jeg sugen på konkurre, og jeg syntes det er sinnsykt artig å spille kompetitivt og det er grunnen til at jeg fortsatt satser!
The Business
Brukeravatar
Ethniksen
Medlem
Innlegg: 438
Registrert: 18 feb 2010, 08:53
Gamertag: NoiA Ethnic

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Ethniksen »

Altså at folk som meg ikke har satset er i første omgang at jeg hatet spillet de første månedene også helt til mosslanet, etter det har jeg likt spillet og digger det, men det å skaffe seg team i europa er ikke bare bare når alle de beste spillerne har lag og at man er en spiller alene fra norge gjør ikke situasjonen bedre, hvis jeg skal bruke penger på events skal jeg ha et bra lag og ikke noe top 12 lag, så hva er vitsen for meg å delta på events da? Uansett etter den tia her uten noe håp om å delta på events har jeg mistet mer lysten på å konkurrere og ser ikke på dette som veldig viktig for meg akkurat nå, virker ikke som noen andre i norge liker å konkurrere heller så du og body er nok ganske alene der, er ikke så lett som folk skal ha det til.

Og det du sier zyrus om at vi ikke vil bli gode osv, altså alle vi er gode og jeg meg selv vet at jeg hadde vært syk om jeg hadde vært på et bra team, men for å være ærlig er det mye mer fun å spille matchmaking og eie hardt hele dagen enn å scrimme med et lag med masse mangler og lite erfaring, for meg har reach bare bestått av MM og sånn det ser ut vil det nok fortsette også.
Brukeravatar
Brocode
Medlem
Innlegg: 30
Registrert: 04 apr 2011, 00:07
Gamertag: Brocode

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Brocode »

Håper på følgende (sikkert blitt nevnt tidligere ) :
- Ett matchmaking skill system som er en forbedring fra H3
- En PIT remake
- En vanskeligere sniper håndtering
- Håper de ikke fokuserer for mye på jetpack og legger til flere random ting unødvendige momenter, men at de får tilbake gameplay følelsen som reach ødela
Gidder ikke å håpe på noe mer før jeg har spilt Halo CE remaken og har fått ett inntrykk av hva 343 kan gjøre.
Brukeravatar
Oby
Master Sjef
Master Sjef
Innlegg: 7298
Registrert: 05 jan 2004, 21:55
Gamertag: iB l Oby
Sted: Oslo/Fredrikstad
Kontakt:

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Oby »

MLG-støtte får nok spillet garantert. Selv om det skulle falle ut fra pro circuit (noe jeg anser som helt usannsynlig på dette tidspunktet), så vil det fortsatt være gametypes osv. Gamebattles lever jo fortsatt, og det blir da selvfølgelig laget profesjonelle, spillbare regelsett.

Det som antagelig kan skje er at Halo 4 blir et mindre spill enn i dag. Kanskje vil CoD3 og SC2 være hovedspillene i MLG 2012, mens H4 og kanskje et annet spill må takke seg til med lavere premiepenger og mindre fokus.

Sånn jeg ser det står serien ved et vendepunkt. H1 og H2 hadde nærmest shooter-monopol. Men etter skuffelsen med Halo 3 ble konkurransen tøffere. Personlig syntes jeg Reach var et skritt frem, men det er uansett for lik - og for nært - Halo 3 til å gjenopplive seriens popularitet fra tidligere tider. H4 kan enten fortsette på-stedet-hvil-trenden eller løfte serien. Den som lever får se.

Et liten PS til slutt: MLG får fortsatt flere spillere på Reach i dag enn de gjorde for H2 i 2006. Det er bare det at MLG - og pro konsollgaming - som har økt raskere enn Halo-serien. Så selv om ting kan "føles smått" i forhold til H1 og H2 så er det egentlig ganske feil i absolutte tall. Men vi hadde bare LAN-kultur i Norge på den tiden, blant annet fordi multiplayer på H1 ikke var mulig.
Brukeravatar
Zyruz
Medlem
Innlegg: 1554
Registrert: 13 jan 2008, 01:14
Gamertag: eNigMa Zyruz
Sted: Stavanger

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Zyruz »

Ethniksen skrev:Altså at folk som meg ikke har satset er i første omgang at jeg hatet spillet de første månedene også helt til mosslanet, etter det har jeg likt spillet og digger det, men det å skaffe seg team i europa er ikke bare bare når alle de beste spillerne har lag og at man er en spiller alene fra norge gjør ikke situasjonen bedre, hvis jeg skal bruke penger på events skal jeg ha et bra lag og ikke noe top 12 lag, så hva er vitsen for meg å delta på events da? Uansett etter den tia her uten noe håp om å delta på events har jeg mistet mer lysten på å konkurrere og ser ikke på dette som veldig viktig for meg akkurat nå, virker ikke som noen andre i norge liker å konkurrere heller så du og body er nok ganske alene der, er ikke så lett som folk skal ha det til.

Og det du sier zyrus om at vi ikke vil bli gode osv, altså alle vi er gode og jeg meg selv vet at jeg hadde vært syk om jeg hadde vært på et bra team, men for å være ærlig er det mye mer fun å spille matchmaking og eie hardt hele dagen enn å scrimme med et lag med masse mangler og lite erfaring, for meg har reach bare bestått av MM og sånn det ser ut vil det nok fortsette også.

Fair enough :-)
The Business
Frency
Medlem
Innlegg: 60
Registrert: 01 jan 2011, 16:54
Gamertag: NG frenzy
Sted: Karmøy

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Frency »

Alt jeg håper på er at H4 vil ha samme konsept som H3. Med få forandringer og bedre FPS og kvalitet blir sikkert spillet enestående i min vurdering. :)

- Små forandringer
- Br
- Mer competetivt
NORDIC GAMING
Make Believe
Frency
Zarlez

Er en liten editer som har akkurat begynnt med og edite og lage ting via f.eks: Sony Vegas on C4D.
Visst dere vil sjekke ut hva jeg gjør : http://www.youtube.com/nordicgaminghd
ADepT
Medlem
Innlegg: 125
Registrert: 12 des 2010, 12:22
Gamertag: Morgen Aim
Sted: BrYne

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av ADepT »

Halo 4 må ikke være likt Halo 3! for H3 er det minst competitive Halo som er lagt. H3 går ut på first shot, da bør de heller gå for noe som er likt Halo 2 med glitcher sånn som double shot og bxr noe som gjør spille mer competitivet.
Brukeravatar
Royalmaas
Medlem
Innlegg: 79
Registrert: 07 mar 2010, 16:54
Gamertag: Zarlez
Sted: Stord

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Royalmaas »

Håper att Halo 4 blir som det blir og ikke likt andre Halo spil.
Make Believe
Zarlez
Frency
Brukeravatar
sA CryniX
Medlem
Innlegg: 551
Registrert: 02 jun 2009, 10:45
Gamertag: Fictitious
Sted: Tønsberg, Vestfold

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av sA CryniX »

Ethniksen skrev:rankingsystem som i halo 2, ellers kan de for min del kjøre det som reach, men jo mer likt halo 2 jo mer poeng til 343
Rankingsystemet var bra nok, det eneste var at det var altfor vanskelig å bli 45+. Ellers, amen!
Friend request me for customs!
Brukeravatar
Ethniksen
Medlem
Innlegg: 438
Registrert: 18 feb 2010, 08:53
Gamertag: NoiA Ethnic

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Ethniksen »

Det som er poenget, for min del er det greit om ingen klarer å bli 50, på halo 2 støtet du på gode folk allerede i level 30, for meg er det greit selv med alle cheaterne så lenge matchmaking kan være fun å spille.
Brukeravatar
sA CryniX
Medlem
Innlegg: 551
Registrert: 02 jun 2009, 10:45
Gamertag: Fictitious
Sted: Tønsberg, Vestfold

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av sA CryniX »

Poenget med å ha et skill-system à lá H2/H3 er jo at folk kan beregne omtrent hvor gode folk er, og hvis folka da har cheata seg opp til høy level er det jo ikke noe poeng å ha det systemet imo. Hvis ikke blir det bare som cod-serien, der guttakrutt var høyeste level+prestige 3 dager etter release.
Ikke noe big deal, men det hjelper i det minste meg litt i forkant av matcher å se skillen til folk.
Friend request me for customs!
Brukeravatar
ErlingMoan
Crew
Crew
Innlegg: 373
Registrert: 23 nov 2009, 17:56
Gamertag: a LAZY SKYLiNE
Sted: Oslo

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av ErlingMoan »

Enig i mye av det dere sier og ønsker og ett ranking system ala Halo 2/3. i Reach spiller jeg for det meste team snipers og det har absolutt ingenting å si hvor høy rank folk er. Har møtt mange som er Reclaimer++ som går mange minus mot folk som "bare" er general. En ting som hadde vært kult hadde vært en global rank slik som i Halo 3 hvor man er Brigadier, Colonel, general osv og i tillegg ett skill system som gjaldt i MLG og kanksje noen utvalgte playstlister, som i Halo 3.
Bilde
Brukeravatar
sA CryniX
Medlem
Innlegg: 551
Registrert: 02 jun 2009, 10:45
Gamertag: Fictitious
Sted: Tønsberg, Vestfold

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av sA CryniX »

Jepp, men prøve å få en mellomting mellom H2 og H3, altså ikke for vanskelig å bli høy rank som i H2, og ikke så latterlig ustabilt som i H3.
Friend request me for customs!
Brukeravatar
Ethniksen
Medlem
Innlegg: 438
Registrert: 18 feb 2010, 08:53
Gamertag: NoiA Ethnic

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Ethniksen »

Like vanskelig som i halo 2 er det jeg ønsker, da klarte ingen level 50 og det var greit, jeg, gorm og gard ble 46 som vår høyeste uten cheat og ZonicX ble 47 uten cheat, eneste jeg vet som ble 50 uten cheat er SK Halogod som er pro og var pro på halo 2. de beste ble 50 sånn det burde være.
sEphMaStA_fLaSH
Medlem
Innlegg: 1
Registrert: 22 aug 2011, 05:51
Gamertag: L1 SEPHY

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av sEphMaStA_fLaSH »

Handcrafted maps, /slitwrist @ Reach pga Forgemaps....
karl
Medlem
Innlegg: 1
Registrert: 02 feb 2012, 12:26
Gamertag: snaky juice ftw

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av karl »

Det eg håper å se i halo 4 er the arbiter han er en awesome dude. Og at online ikkje har host det er veldig irriterende vist en har bad forbinnelse så lagger alle. Halo 4 bør ha noe som gears of war 3 det er skjeldent det legger i en online game på det spillet. eg vil at det ikkje skal vere armor lock og jet pack det er det eg hater med halo reach !
Brukeravatar
Ethniksen
Medlem
Innlegg: 438
Registrert: 18 feb 2010, 08:53
Gamertag: NoiA Ethnic

Re: Hva håper dere å se i Halo 4?

Legg inn av Ethniksen »

jeg vil tro det er host på gears også når du søker matchmaking, men jeg vil tippe det er bedre nettverkskode som gjør at det lagger mindre. på gears møter du vel bare europeere også noe som er idiotisk på halo for spillere på høyt nivå ettersom det ikke er nok gode spillere fra europa som søker i matchmaking.
Svar