"You were booted from the game"

Alle diskusjoner angående Halo: Reach hører hjemme her.
Svar
Brukeravatar
ErlingMoan
Crew
Crew
Innlegg: 373
Registrert: 23 nov 2009, 17:56
Gamertag: a LAZY SKYLiNE
Sted: Oslo

"You were booted from the game"

Legg inn av ErlingMoan »

Jeg begynner å bli rimelig lei av å få denne beskjeden, spessielt fordi jeg i 70-80% av tilfellene egentlig ikke har gjort noe galt. I Halo 3 synes jeg dette ikke var ett veldig stort problem men i Reach synes jeg det skjer altfor ofte. Jeg kjører for eksempel rundt med warthog e.l og plutselig kjører jeg såvidt borti en friendly som allerede er no-shield. Resultatet er at jeg helt "random" blir kastet ut av gamet. De fleste som blir betryaya (egentlig alle) tenker ikke over muligheten "forgive" engang! Bare i dag har jeg blitt kastet ut av tre games: 1. Kjørte på en fyr med warthog da jeg flyktet fra en banshee. 2. Hadde dobbelkill og så at trippelkillen delte warthog med en friendly...booom! og 3. en fyr som satt i warthogen min ble "betraya" av meg når begge ble sprengt til satan av en tanks.

Poenget mitt et egentlig av altfor mange ikke ser "forgive" som en mulighet. De booter alltid uansett situasjon! Jeg var 3 kills fra "be the bullet" den ene gangen i dag! Når jeg blir betraya ser jeg som regel etter om det var ett uhell eller om de gjorde det med vilje og dømmer deretter.

Jeg synes også Bungie burde utelate muligheten til å boote etter bare en betray. Jeg mener man burde få bli i gamet helt til man har betraya to ganger minst så de ikke blir for mange feil, og ja jeg vet at mange da vil betraye en gang med vilje og komme unna med det men jeg tror dette hadde vært bedre uansett! Jeg begynner nemlig å bli rimelig frustrert av folk som booter uten å tenke seg om!

Noen tanker? Meninger? Synspunkter? Forslag?
Bilde
Brukeravatar
SNX hansN
Medlem
Innlegg: 55
Registrert: 15 apr 2010, 21:56
Gamertag: SNX CarrioN
Sted: Nesten Stavanger

Re: "You were booted from the game"

Legg inn av SNX hansN »

jeg ble baned i 1 dag fordi jeg ble host booted :? (jeg hadde jo kødda så mye at jeg var på min siste advarsel :D) men at jeg ble host booted fra et game skulle føre til ban?!, det er faen så BS!
ImNIXON
Medlem
Innlegg: 2
Registrert: 03 apr 2010, 20:28

Re: "You were booted from the game"

Legg inn av ImNIXON »

Det er noe drit det der. Har opplevd det samme.. Men jeg opplever også at jeg blir først boota for så å bli bannet i 10 min fordi jeg "quitted". Jeg får ikke advarsel engang, sier litt om hvor mange ganger man går ut av et game på grunn av betray :P
BumpoMan
--------------
Ola
Epic Onyx
Medlem
Innlegg: 4
Registrert: 26 sep 2010, 14:03
Gamertag: Gh0st Penguin

Re: "You were booted from the game"

Legg inn av Epic Onyx »

Det er litt dumt ja.

Men sett deg selv inn i den situasjonen. Du boarder en Banshee, og så kommer det en liten twat som betrayer deg. Man blir irritert og booter jævelen.

Det er i kampens hete at man gjør det.
Svar