Halo: Reach lagt til som bakoverkompatibelt spill på Xbox One

Her kan dere diskutere og kommentere de nyhetene som bli publisert på forsiden.
Svar
Brukeravatar
Nyheter
Medlem
Innlegg: 1462
Registrert: 21 apr 2009, 23:14

Halo: Reach lagt til som bakoverkompatibelt spill på Xbox One

Legg inn av Nyheter »

BildeI går ble Halo: Reach lagt til som en av de bakoverkompatible spillene til Xbox One. Dette betyr at alle som eier Halo: Reach, enten digitalt eller på plate, kan spille spillet på sin Xbox One. Alt du trenger å gjøre er å legge inn platen i din Xbox One, eller, om du eier den digitale versjonen, gå til "mine spill og apper" og laste det ned derfra.

Et spørsmål som alltid er sentralt når det gjelder bakoverkompatabilitet er ytelse. Alle 360-spillene som er kompatible med Xbox One kjøres gjennom en emulator. Denne forsøker å emulere alle funksjonene til den ganske spesielle prosessor- og grafikkarkitekturen til Xbox 360 - noe som er en svært ressurskrevene oppgave selv for den kraftige Xbox One-maskinen. I følge tidlige rapporter har dette gitt seg stygge utslag for Halo: Reach. Både i kampanjedelen, firefight, og til en viss grad i flerspiller er det store FPS-fall, og mange teksturer rendres i dårlig kvalitet.

Fohåpentligvis lar dette seg rette opp gjennom fremtidige oppdateringer til emulatorprogramvaren. Hvis ikke blir også denne lanseringen nok en skamplett på 343 Industries etterhvert ganske nedslående rulleblad.

Klikk her for å lese artikkelen.
Sist redigert av Nyheter den 18 des 2015, 09:44, redigert 1 gang totalt.
Følg og lik oss på Facebook og Twitter!
Svar