Halo: Spartan Assault til 360 i morgen

Her kan dere diskutere og kommentere de nyhetene som bli publisert på forsiden.
Svar
Brukeravatar
Nyheter
Medlem
Innlegg: 1462
Registrert: 21 apr 2009, 23:14

Halo: Spartan Assault til 360 i morgen

Legg inn av Nyheter »

BildeI morgen blir Halo: Spartan Assault endelig lansert på Xbox 360. Spillet kom ut på Windows 8 (telefoner og tablets) allerede i høst, og til Xbox One julaften. Siden Xbox One fortsatt ikke har fått noen norsk lanseringsdato representerer dette imidlertid den første muligheten for norske konsollspillere å teste 343s nye minispill.

Prisen blir 15 dollar (i underkant av kr. 100,-), og kan kjøpes via markedsplassen på Xbox LIVE. De som allerede har spillet på en Windows 8-enhet får kjøpe spillet til en rabattert pris (5 dollar, ~ kr. 30,-). Som i Xbox One-versjonen får man flere oppdrag enn Windows 8-utgaven, samt en helt ny co-opmodus. For mer infromasjon om spillet, se Spartan Assault-sidene på Halo Waypoint.

Klikk her for å lese artikkelen.
Sist redigert av Nyheter den 30 jan 2014, 18:06, redigert 2 ganger totalt.
Følg og lik oss på Facebook og Twitter!
Brukeravatar
Seimann
Medlem
Innlegg: 586
Registrert: 08 jun 2008, 10:59
Gamertag: a LAZY SEiMANN
Sted: The LaG CRIB
Kontakt:

Re: Halo: Spartan Assault til 360 i morgen

Legg inn av Seimann »

For de som er interessert så skal jeg forhåpentlig streame Spartan Assault fredag (imorgen) kveld. Blir definitivt mer i helgen, men har veldig lyst å spille et par timer på release dagen :) Prøvde spillet så vidt på en messe tilbake i november (på tablet) og det virket ganske artig, gleder meg til å se hvordan det går på konsoll!


EDIT: Store tech problemer, kjører no sleep til det er fikset. Tvilsomt at det den kommer LIVE i kveld/natt. Kommer sterkt tilbake i morgen (lørdag)
twitter.com/Seimann
Svar