Zepticon slutter i crewet, VisioN tar over topp 10

Her kan dere diskutere og kommentere de nyhetene som bli publisert på forsiden.
Svar
Brukeravatar
Masturb8
Medlem
Innlegg: 56
Registrert: 14 des 2008, 15:27
Gamertag: T Davvg

Re: Zepticon slutter i crewet, VisioN tar over topp 10

Legg inn av Masturb8 »

Vision eie
Top 100 HW
EirikYeah
Utestengt
Innlegg: 621
Registrert: 02 des 2008, 15:50
Gamertag: EirikYeah
Sted: STAVANGAR FÅRR HELVEDE

Re: Zepticon slutter i crewet, VisioN tar over topp 10

Legg inn av EirikYeah »

Er det noe på gang snart eller? Jeg vet at Vision har vært veldig opptatt i det siste. Først måtte han jo trene sinnsykt til TromsøLAN, og nå skal han jo cappe finalen. I tillegg til dette har han 5 eller 10 (husker ikke helt) klipp han har lovet forskjellige mennesker å cappe (jeg venter fremdeles spent).

Men etter det har roet seg litt ned, blir det noe ny Topp 10? Eller i hvert fall en ny tråd hvor man kan sende inn klipp?
EirikYeah-laget
EirikYeah

Halo Norge Top 10 #3
#5 - EirikYeah
#7 - EirikYeah


Halo Norge Top 10 #5
#10 - EirikYeah
Brukeravatar
VisioN
Medlem
Innlegg: 617
Registrert: 23 jun 2008, 22:29
Gamertag: EU VisioN
Sted: En lavvo på vidda
Kontakt:

Re: Zepticon slutter i crewet, VisioN tar over topp 10

Legg inn av VisioN »

EirikYeah skrev:Er det noe på gang snart eller? Jeg vet at Vision har vært veldig opptatt i det siste. Først måtte han jo trene sinnsykt til TromsøLAN, og nå skal han jo cappe finalen. I tillegg til dette har han 5 eller 10 (husker ikke helt) klipp han har lovet forskjellige mennesker å cappe (jeg venter fremdeles spent).

Men etter det har roet seg litt ned, blir det noe ny Topp 10? Eller i hvert fall en ny tråd hvor man kan sende inn klipp?
Ok, nå skal jeg få dette på riktig kjøl:

Siden de klippene jeg har lovet å cappe for dere, har det skjedd mye. Har cappet ca 120 klipps, fra blant annet Zepticon og Netcool's dualtage og Fragtale's montage. Selveste cappingen av 1. person er ganske strait forward, men så kommer vinklene i både freecam og 3. person som er vanskelig. Man skal kunne bruke fantasien på overganger osv. Enkelte ganger går det ca 10 forsøk bare på å få en vinkel til å se bra ut! Så tar et klipp ca 10-15 minutter å "rendere", eller å gjøre klippene som i utgangspunktet er en .M2TS fil om til en .WMV eller .MPE4 fil. Så kan ikke påstå at klippene jeg lovte dere har vært på toppen av min prioriterings-liste

I tillegg til dette har jeg faktisk noe som kalles fritid, den bestemmer jeg selv hvordan og når jeg skal bruke. Og skole er jo en ting, prøver og fremlegg og så videre. Så ble jeg spurt av Øby om jeg hadde lyst til å ta over for Zepticon, siden han ga den triste beskjeden om at han skulle tre av som Crew her i HaloNorge. Klippene er ferdig rangert, men trenger å bli cappet(1.person + vinkler) og redigert.

Og WTF:
Først måtte han jo trene sinnsykt til TromsøLAN
Hva mente du med det? Ins Velocity og Limit spiller ikke akkurat på lik linje med Str8 Rippin... Jeg og Jostein spilte kanskje 5 games på Live før LANet.
Svar