HaloNorge - versjon 3!

Her kan dere diskutere ting generelt om HaloNorge og forumet.
Svar
Brukeravatar
Oby
Master Sjef
Master Sjef
Innlegg: 7296
Registrert: 05 jan 2004, 21:55
Gamertag: iB l Oby
Sted: Oslo/Fredrikstad
Kontakt:

HaloNorge - versjon 3!

Legg inn av Oby »

Pressemelding - Fredrikstad 27. April 2005

HaloNorge.com lanserer nye nettsider

Det norske Halo-nettstedet HaloNorge.com lanserer i dag sine nye nettsider, med mange flere muligheter, funksjoner, og en generelt forbedret side.

For å se på de nye sidene, kan dere gå til http://HaloNorge.com/site/ - dere kan også nå siden via vårt vanlige domene, http://www.HaloNorge.com ca. Torsdag morgen.

Litt informasjon sakset fra HaloNorge:
Etter omtrent en ukes intensivt arbeid, og kanskje så mye som 50 timers arbeidsinnsats fra flere har vi endelig nådd målet.

Først og fremst, så har siden fått hundrevis av nye funksjoner og forbedringer under skallet. Dette inkluderer blant annet langt bedre sikkerhet (den gamle siden var hackbar på 5 minutter om noen hadde orket), bedre administrasjon og raskere kode. Koden er her også mer ryddig, i tilegg til at jeg nå har fult ut dokumentert alle endringer. Men, nå til det interessante: Hva er virkelig nytt?

En viktig nyhet er at vi har fått vår egen webshop. Den kan du nå ved å klikke "Sjappe" i menyen. Foreløbig er det bare en sticker der, men ved å svare på denne tråden i forumet kan du være med på å foreslå nye produkter og annet.

En litt kjipere nyhet er det faktum at vi ikke har fått overført brukerene fra den forrige siden. Det er ikke så mye vi kan gjøre med det, siden deg gamle siden kjører et gjennomhacka og -blam-a script. Men, det er heller ikke værre enn å registrere seg på nytt. (Forumet er selvfølgelig ikke påvirket av dette).

Nok en nyhet er integreringen av ClanBase.HaloNorge.com i den nye siden. Fra og med neste cup vil vi bruke et nytt system som er integrert fullstendig i vår nye portal. Vi får nå også bedre lagadministrasjon og støtte for både klan- og enkeltspiller-turneringer. Siden systemet opprinnelig er laget for å administrere LANs vil det derfor fra nå av være mulig å melde seg på fremtidige LAN direkte fra siden, og til og med velge sitteplass og bestille pizza via scriptet.

De øvrige tingene er overført fra HaloNorge v2, og alt er pusset opp. En god del moduler/blokker på forsiden og andre steder er lagt til, og samtlige deler av siden er forbedret på ett eller annet vis.

Med de nye toppsakene øverst vil dere også fra nå av (forhåpentligvis) se flere lange artikler, intervjuer og lignende. Og, det glemte jeg nesten, med de nye siden er nå Zlimy og Pronin tatt offisielt med i teamet.

Håper dere, som jeg, liker de nye funksjonene, og at dere vil fortsette å 'henge' på Norges Halo-side nummer 1
Om HaloNorge:
HaloNorge er en non-profit "organisasjon" som ble startet av Stian Øby Johansen a.k.a. Oby den 29. Mai 2003.
Først var siden kun et såkalt Seventh Column Chapter, og med navnet HaloNorge fikk vi stadig flere Halo-interesserte medlemmer fra hele landet. Høsten 2003 fikk vi oss også domenet HaloNorge.com. I begynnelsen av 2004 fikk vi oss skikkelige nettsider på et webhotell sponset av domenekongen.net. Da domenekongen sin server var varig ustabil på slutten av 2004, flyttet vi over på ny server midt i Desember. Dette webhotellet, som vi bruker den dag i dag, er levert av tjc.no. Etter å ha kjørt over 1 år på CMS-systemet phpNuke byttet vi 27. April over til Mambo Open Source. Med det fikk HaloNorge også en del nye avdelinger, deriblant en egen nettbutikk og integrert Turnerings/LAN-script. Med disse nye og nødvendige oppgraderingene sikter vi mot en fremtid der vi fortsatt er enerådende i Norge.


For mer informasjon, venligst kontakt:
Halo@halonorge.com

Brukeravatar
SentrumsMafia
Medlem
Innlegg: 79
Registrert: 24 jan 2005, 22:37
Sted: Stranda

HaloNorge - versjon 3!

Legg inn av SentrumsMafia »

nye sida e no helt topp!
konge side.. :wink:
GamerTag: ExpLiciTT

Brukeravatar
NRG
Medlem
Innlegg: 155
Registrert: 13 jul 2004, 12:14
Sted: Bergen seff

HaloNorge - versjon 3!

Legg inn av NRG »

Ganske bra side
GT: NK NRG
BildeProud member of Team Whine

Bilde

Brukeravatar
NK Slayer
Medlem
Innlegg: 1743
Registrert: 17 des 2004, 16:15
Gamertag: iB l NSSSSSSSSS
Sted: Bergz

HaloNorge - versjon 3!

Legg inn av NK Slayer »

nice side, flott jobba folkens
Bilde

Brukeravatar
666_agragon
Medlem
Innlegg: 470
Registrert: 09 apr 2005, 15:16
Sted: Jessheim
Kontakt:

HaloNorge - versjon 3!

Legg inn av 666_agragon »

Nyyydelig! Det er tydelig at webmaster har gjort leksa si når det gjelder hva som er bra webdesign! Den forrige siden var også bra, men her har dere truffet innertier'n. Perfekte farger som gir nydelige kontraster, bra fontvalg, og velbalansert informasjonsmengde samt enkel navigasjon gir meg lyst til å bli værende her og bare nyte i lange drag!

En liten annonse rekke, feks adsense fra google, i samme stil enten på høyre eller venstre side hadde ikke vært ødeleggende her. Dere kunne da fått betalt utgiftene til server etc, uten at det bryter med renheten eller policyen om non-profit.

Brukeravatar
Oby
Master Sjef
Master Sjef
Innlegg: 7296
Registrert: 05 jan 2004, 21:55
Gamertag: iB l Oby
Sted: Oslo/Fredrikstad
Kontakt:

HaloNorge - versjon 3!

Legg inn av Oby »

Adsense kommer nok kanskje når jeg får meg et skikkelig VISA-kort (siden paypal ikke støttes av dem enda). Ellers, hvis noen føler for å annonsere, kan vi sikkert ordne det :p

Brukeravatar
Cynon
Medlem
Innlegg: 698
Registrert: 21 okt 2004, 19:03
Gamertag: Cyn0n
Sted: Fredrikstad

HaloNorge - versjon 3!

Legg inn av Cynon »

Jeg savner en medlemsliste da, men sida var jo helt super ellers.
Bilde
Bilde

Brukeravatar
ProninTSV
Medlem
Innlegg: 872
Registrert: 07 jan 2004, 07:03

HaloNorge - versjon 3!

Legg inn av ProninTSV »

Hvis du ser helt øverst i menyen på forumet finner du medlemslistene. Uttrykket: Å være med i halonorge, har forandret. Før spilte vi med HN som klantags! Men her vi er idag (mye lenger enn det vi var da), kan vi ikke gjøre sånn. Vi har et crew, vi har våre faste gjengangere og vi har forummedlemmer som bare har vært innom 3 ganger. Det blir ingen medlemsliste annen enn denne i forumet. Er som om Bungie.net skulle hatt medlemsliste, bare på en mindre skala...

Svar