HaloNorge - forum • HaloNorge trenger deg!
Side 1 av 1

HaloNorge trenger deg!

Lagt inn: 19 apr 2015, 22:08
av Oby
Bilde

Nå som Halo: MCC er i ferd med å bli stabilt, og med Halo 5 i horisonten, trenger vi dyktige og dedikerte medarbeidere til HaloNorges crew. Vi kan tilby et åpent og inkluderende miljø, der crewmedlemmene står fritt til å jobbe med de områdene/tiltakene de selv ønsker å drive med. Vi kjører en relativt flat styringsstruktur, og alle har anledning til å komme med bidrag og forslag via interne diskusjonsfora.

Per i dag er det kun 2-3 aktive crewmedlemmer, så behovet for nye rekrutter er stort. Særlig fordi jeg i tiden fremover antagelig få mindre tid til HaloNorge-oppgaver grunnet en relativt krevende jobbsituasjon (doktorgradsprosjekt). Nå har dere med andre ord en unik sjanse til å bli med på å forme HaloNorge i tiden fremover.

Det vi ser etter er folk som ønsker å bidra. Vi tar selvfølgelig gjerne i folk personer med forkunnskaper innen f.eks. videoredigering, netteknologi, skriving, og så videre - men dette er langt fra noe krav. Det viktigste er at du har et engasjement, og at dette aller helst ikke kun er en kortvarig flamme.

Særlig ser vi behov for å rekruttere personer som kan ta på seg følgende arbeidsoppgaver:
  • Videoredigering (topp 10/månedens høydepunkter, etc.)
  • Skriving av nyheter (gjerne mange skribenter!)
  • Streaming og/eller podcasting
  • Turneringsadministrasjon (både online og på LAN)
  • Grafikk (bannere, grafikk til nyhetssaker, osv)
  • LAN-arrangører (lokale arrangører rundt om i landet)
  • Webutvikling (PHP/MySQL, opp mot Joomla og phpBB)
Ønsker du å bidra på en måte som ikke er listet opp? Si ifra allikevel! Vi tar også gjerne i mot bidragsytere med interesser utenfor de opplistede temaene.

Ta kontakt med Øby på PM eller på stian_oby@halonorge.com om du er interessert i å bidra. Still også gjerne spørsmål i denne tråden om noe er uklart, eller om det er ting dere ønsker mer informasjon om.

Re: HaloNorge trenger deg!

Lagt inn: 27 apr 2015, 12:06
av kim.irfan.holck
Hei! Jeg lurer på hvor tidskrevende dette kan være? Hvis dere skjønner, hvor mye tid forventes det til å jobbe?

Re: HaloNorge trenger deg!

Lagt inn: 27 apr 2015, 12:31
av kim.irfan.holck
Litt "fan art" kan du si :)

[video]http://youtu.be/IIS6u2HvEd8[/video]

Re: HaloNorge trenger deg!

Lagt inn: 27 apr 2015, 22:43
av Oby
Den videoen var jo en fin søknad :-)

Når det gjelder tidsbruk, så er det veldig opp til det enkelte crewmedlem. Vi stiller ingen krav til antall timer e.l. Hvert crewmedlem jobber selvstendig og uavhengig. Det er ikke sånn at man får "oppdrag" man "må" gjøre.

Det eneste vi helst ikke vil er at folk blir crew for å gjøre én eller to små ting, og deretter forsvinne helt uten å si ifra (ikke svare på crewforum, mail, ikke logge inn på siden i det hele tatt på flere måneder, osv). Alt vi forventer er egentlig at våre crewmedlemmer sjekker siden omtrent 1 gang i uken, for å få med seg beskjeder i crewforumet, og at de bidrar når det måtte passe for dem :)

Re: HaloNorge trenger deg!

Lagt inn: 28 apr 2015, 08:52
av kim.irfan.holck
hehe, takk :) ;) :mc:

Ja, bare være innom siden. Og bidra til å beholde community vårt levende? :) Når det kommer til skrivevansker? Jeg sliter litt med, for eksempel. Skriver ofte feil osv :mrgreen:

Re: HaloNorge trenger deg!

Lagt inn: 28 apr 2015, 09:34
av Oby
Det å være innom er jo viktig for å få med seg beskjeder. Det er det absolutte minimum. Men, crewmedlemmene må jo også bidra med det de ønsker å bidra med.

Det som er poenget er at hva man velger å gjøre er ganske fritt. I kulepunktlista overfor står det noen roller vi gjerne vil fylle. Er det noen av dem som appellerer til deg?

Skrivevansker trenger ikke være noen hindring. Om det er nyheter du vil skrive går det fint an å ha en ordning der jeg eller en annen i crewet går over skrivingen din før publisering. Det å skrive er også god trening for å bli en bedre skribent. Selv mener jeg at jeg lærte mye av å skrive daglige nyheter på HaloNorge de første 8-10 årene siden var operativ.

Alternativt kan man bidra på et felt som ikke innebærer mye skriving. Det ser for eksempel ut som om du har peil på video og grafikk. Hva om du hadde bidratt på det feltet? Vi trenger gjerne noen som kan lage videoer for oss, f.eks. "månedens høydepunkter" på Youtube, og gjerne også noen som har ambisjoner om å gjøre noe ut av vår Twitch-kanal.

Re: HaloNorge trenger deg!

Lagt inn: 29 apr 2015, 14:03
av kim.irfan.holck
Jeg villle gjerne prøvd på det ja! :) Jeg har helt ok kunnskap når det kommer til sånt. Men er kreativ og tålmodig :) Tåler å få konstruktive tilbakemeldinger på det jeg lager.
Så jeg er veldig interissert å lage top 10 lister, mnd høydepunkter osv :mc:

Re: HaloNorge trenger deg!

Lagt inn: 29 apr 2015, 15:21
av Oby
Supert! Jeg tar kontakt per PM, og så kan vi ta en prat neste uke en gang.

Re: HaloNorge trenger deg!

Lagt inn: 24 sep 2015, 23:28
av Oby
Vi minner igjen om at vi har behov for folk i crewet, og da særlig folk med interesse for Halo 5: http://halonorge.org/site/hjem/arkiv/ny ... -ansvarlig