Promotering av HaloNorge

Her kan dere diskutere ting generelt om HaloNorge og forumet.
Svar
Brukeravatar
.Doffy
Medlem
Innlegg: 39
Registrert: 14 jan 2008, 16:15
Gamertag: Mr Doffy

Promotering av HaloNorge

Legg inn av .Doffy »

Hei!

Jeg syns det er på tide å få Halo tilbake hvor vi hadde det i Halo 2 sine tider. Halo 4 er etter min mening en gyllen mulighet for å kunne få dette til. Vi trenger bare et samle punkt, som har AKTIVE BRUKERE (Ja, sikter til HaloNorge) Det virker som at det ikke er mange som vet om dette nettstedet og hva man kan få til her og rundt om i det Norske Halo miljøet hvis vi bare hadde vært FLER og litt mere AKTIVE. Som vi så i Halo 2 fører engasjement til veldig mye morro for oss alle, da sikter jeg til LAN, Turneringer og mye annet gøyalt. Jeg ser at dette fortsatt eksisterer men i en mye mindre grad en det gjorde før.

Jeg har da et lite forslag som kan hjelpe oss og nå dette målet. Hvis vi alle på en eller annen måte kunne hjulpet dette nettstedet med å få oppmerksomhet bandt norske spillere, kan vi fort se at det norske Halo miljøet nok en gang vil kunne blomstre. Jeg snakker ikke om store ting, men en ting man kunne gjort var at alle som er her kunne satt opp en link til HaloNorge i sin BIO eller MOTTO på sitt Gamertag. (Enkelt som; "HaloNorge.org" Check, done!) Det skal faktisk ikke mer til. Selv har jeg mange norske på vennelista som kanskje ikke vet om dette nettstedet men som kunne tenkt seg noe slikt. Noobs, Proos, watev, jo større brukerbase vi har jo større er sjansen for arrangementer og slike ting jeg nevnte tidligere.

Om det er flere her som syns at dette er en god ide eller har andre innspill kommenter og få det fram:)

Takk for meg,
Doffy
Brukeravatar
ErlingMoan
Crew
Crew
Innlegg: 373
Registrert: 23 nov 2009, 17:56
Gamertag: a LAZY SKYLiNE
Sted: Oslo

Re: Promotering av HaloNorge

Legg inn av ErlingMoan »

Helt enig i dette, men det er ikke så lett. Det som er det aller morsomste med Halo er å dra på LAN og spille Customs og turneringer med andre interesserte. Det er alltid fett på LAN! Skulle virkelig ønske flere kunne komme på de få lanene som er.

Skal rett hjem å sette HaloNorge.org på profilen min hvertfall. :)
Bilde
Brukeravatar
Oby
Master Sjef
Master Sjef
Innlegg: 7296
Registrert: 05 jan 2004, 21:55
Gamertag: iB l Oby
Sted: Oslo/Fredrikstad
Kontakt:

Re: Promotering av HaloNorge

Legg inn av Oby »

Bra initiativ! Dette er noe vi setter høyt. Og vi er, som du påpeker, helt avhengig av drahjelp fra brukerne våre. Fortell om oss på LIVE, bruk sosiale medier, og fortell om oss til alle nordmenn du møter. Desto flere og mer aktive vi er, desto mer attraktive blir vi også.

Ironisk nok er det slik at nor online-mulighetene på spillet blir bedre, og folk lett kommer i kontakt med de norske spillerne man vil ha kontakt med over XBL, desto mindre behov ser de for et sted slik som HaloNorge. Her må vi som brukere vise dem at de tar feil - både ved å rekruttere og ved å produsere innhold.

Det siste er kanskje viktigst. Ingen kommer tilbake til HaloNorge om ikke innholdet er bra nok ved første besøk. Her har vi alle noe å bidra med, selv om crewet selvfølgelig må lede an. For det første er crewet vårt nå om dagen for lite aktive, og vi trenger derfor (som alltid) nye engasjerte mennesker til crewet. (Potensielle kandidater kan sende meg en PM pronto). Dessuten er vi avhengige av de mer sporadiske tiltakene fra alle våre medlemmer. Har du laget en ny montage? Send en mail til halo@halonorge.com eller en PM, så får vi den opp på forsiden umiddelbart. Ønsker du å arrangere et LAN? Ta kontakt med oss, så ordner vi utstyr og stiller med ekspertise. Eller kanskje du bare har noe kult å vise frem: fanart, kule kampanjetriks, guider til hvordan man unlocker armor, eller siste rykter om Halo 5.

Jeg håper denne tråden kan bidra til å øke engasjementet, og inspirere noen til å bidra - enten jevnlig eller av og til. Vi kommer dessuten til å følge denne tråden tett, for å ta imot råd og innspill.
Svar