Språk?

Her kan dere diskutere ting generelt om HaloNorge og forumet.
Svar
Brukeravatar
Maidz
Medlem
Innlegg: 176
Registrert: 29 apr 2005, 16:52
Gamertag: Torikabuto
Sted: Kristiansand

Språk?

Legg inn av Maidz » 03 apr 2006, 23:22

Okei, jeg er erlig talt LEI av alle skrivefeilene og drittslenging og div.. som blir skrevet på forumet. Derfor har jeg lyst til å reffere til disse reglene:

1. Forumet er åpent for alle, men husk at forumet er et gode, ikke en rett. Du kan når som helst bli bannet for regelbrudd, og derfor bør du følge reglene under og høre på advarslene fra Crew og admins. Vanlig folkeskikk er heller ikke så dumt.
2. Prøv å ikke bruke mange spørsmålstegn, utropstegn, komma, osv etter en setning.
3. Begrense bruken av bare store bokstaver. Det oppfattes som skriking.
4. Prøv å beskrive i emnefeltet hva emnet faktisk handler om, så slipper vi å redigere dette.
5. IKKE skriv SMS språk. Skriv på enten Bokmål eller Nynorsk, og ingen dialekter er tilatt. Bruk også TEGNSETTING. Komma og punktum skal være med.
8. Generell drittslenging er ikke lov.
11. Hold dere innenfor loven. HaloNorges forum og vi som driver påtar oss ikke ansvar for det dere legger inn av ulovligheter, og ting som strider mot norsk lov blir slettet.
12. Gjør deg selv en tjeneste og vis respekt for crews, admins og alle andre på forumet.


Jeg vil, som sikkert en del andre at disse reglene blir fulgt, og oppfulgt av Crew og Admin. (Har vært dårlig oppfølging).
Heil Hedningadn!

Brukeravatar
666_agragon
Medlem
Innlegg: 470
Registrert: 09 apr 2005, 15:16
Sted: Jessheim
Kontakt:

Språk?

Legg inn av 666_agragon » 04 apr 2006, 09:01

Dette går rett i rota på bla. annet det arbeidet jeg legger ned her, og slike tilbakemeldinger setter jeg stor pris på! Men når vi er inne på tema skrivefeil så bør du prøve å "ikke kaste stein i glasshus" og sørge for at ditt eget innlegg er feilfritt da.

Du har nok rett i at vi har blitt litt mer tolerante her. Jeg kjørte lenge en mye strengere linje her på forumet og skaffet meg mang en uvenn grunnet det. Det driter jeg forresten i, men poenget er at folk syns vi nok til tider gikk litt over streken. Spesielt i GPP forumet som jo skal være ett noe mer "åpent" forum.

Men for all del, dersom det er flere som deler ditt syn så tar vi med glede frem igjen ban-hammeren og blir enda mer Nazi enn vi noen gang har vært før!

Andre som har synspunkter på dette?

Brukeravatar
Zona
Medlem
Innlegg: 599
Registrert: 20 jan 2004, 19:24
Sted: Fredrikstad
Kontakt:

Språk?

Legg inn av Zona » 04 apr 2006, 13:52

bli mer heil!

Brukeravatar
Death Claw
Medlem
Innlegg: 1317
Registrert: 29 jan 2005, 23:08
Gamertag: iB l Kloa
Sted: Bergen

Språk?

Legg inn av Death Claw » 04 apr 2006, 15:01

For alt i verden. Dette har lenge vært det teuteste forumet i landet. Dere driver jo fortsatt og stenger tråder pga av 3 spam-innlegg. Hva med heller å takle det på en annen måte? :? Mange gode tråder har gått i grøften på grunn av dette, og ingen gidder heller å starte de om igjen.
FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS
FFS-FFS-Klan: imBalance - Oby, NSSS, ChoxZ, Kloa-FSS-FSS
FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS-FFS
| Deathie's DVDs! | Deathie @ Diskusjon.no | YMDb Best Movies |

Brukeravatar
Oby
Master Sjef
Master Sjef
Innlegg: 7296
Registrert: 05 jan 2004, 21:55
Gamertag: iB l Oby
Sted: Oslo/Fredrikstad
Kontakt:

Språk?

Legg inn av Oby » 04 apr 2006, 15:19

[quote=""Death Claw""]For alt i verden. Dette har lenge vært det teuteste forumet i landet. Dere driver jo fortsatt og stenger tråder pga av 3 spam-innlegg. Hva med heller å takle det på en annen måte? :? Mange gode tråder har gått i grøften på grunn av dette, og ingen gidder heller å starte de om igjen.[/quote]

http://www.freakforum.nu - En halv million innlegg og lavere toleranse for spam. Opptil 2000 forskjellige logget inn hver dag, og godt over 30 000 registrerte medlemmer. Kanskje norges beste forum kvalitetsmessig, og grunnen ligger mye i forumreglene, som vi til en viss grad har myket opp og lånt.

EDIT: Det var faktisk over 4000 innlogget per dag. Medlemstallet stemmer ikke, et skal være over 33 000, men telleverkethar monga elns.

URL til nFFs regler: http://www.freakforum.nu/index.php?p=regler

Brukeravatar
666_agragon
Medlem
Innlegg: 470
Registrert: 09 apr 2005, 15:16
Sted: Jessheim
Kontakt:

Språk?

Legg inn av 666_agragon » 04 apr 2006, 18:02

Tro meg Death, vi sletter som regel utrolig mange teite poster før vi går til det skritt å stenge en tråd.

Men, og denne går til de som måtte føle seg truffet: Vi registrerer at bildebruken i signaturene har tatt helt av. Vi vil igjen få minne om reglene som sier at ett bilde i siggen IKKE skal være høyere enn ca 60 pixler! Flere av dere har i lengre tid nå overskredet denne grensen og vi vil nå vurdere å fjerne disse dersom dere ikke selv tar til foruft og endrer siggene deres.

Hvis dere syns dere er så flinke (og jøss da, mange av dere er det!) så post heller bilde av siggen i galleriet istedet.

Svar